• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Uludağ Üniversitesi

puanıma göre tercih yapmıştım artık bugünlerde herkes öle yapmak zorunda kalıyor ama ben çok sevdim bölümümü hiç pişmanlık da duymdım:) aslında sağlıklı bir yaşam için çok önemli bir meslek nedense bizim ülkemizde değer kıymet bilmek yok.tam tersine işe girmemizi engellemeye çalşıyorlar.inş şu davayı kazanırızda bütün meslektaşlarımla beraber rahat bir nefes almış oluruz...şuanki tek endişem bu. 4senem boşa gitmez umarım
 
merhabaaa :) bende yenilerdenim bu sene hazırlık okudum ve bölüme geçicegim inş ama okadar çok endişelerim varki uludağ çevre mühendisliği hakkında yardımcı olurmusunuz bana? :)
 
Üst