• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ulusal atık taşıma formu

Tuğba Cabi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Şubat 2010
Firma
SHAMROCK TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.
Tehlikeli atıkların geri kazanımı için doldurulan ulusal atık taşıma formunun her nüshasını,atık yüklendiği gün araçtaki kişiler verebilir mi?İmza yetkileri var mıdır?Böyle bir durum problem çıkarır mı?
(Taşıma ve geri kazanım işlemini gerçekleştiren firma aynı)
 
Arkadaşlar Merhaba, bertarafçı tarafından ulusal atık aşıma formunun B nushasının kaybolması durumunda ne yapmamız gerekiyor? Resmi yazı ile bunu il çevreye bildirmelimiyiz?
 
@İrem Bengisu Erol

@Fatih Çoban

Tesekkürler Arkadaslar, şimdi bertarafcıyla konustum uatf'nin A nushasını gönderecek fakat tarihi 9. aydan kalma açıkcası takip acısından gözümüzden kaçmış bu durum sizce sıkıntı yaratır mı?
 
Şuan çalışmakta olduğum firmada işe yeni başladım ve gördüm ki benden önce çalışan arkadaş D nüshalarını 2013 yılı boyunca hiç göndermemiş.Hepsini birlikte yollarsam problem olur mu.Ayrıca gönderirken dilekçe yazmam gerekiyor mu?
 
Gönderebilirsin. Üst yazı yazman gerekiyor. Ama bazı atıklar için ayrı ayrı üst yazı ile göndermen gerekiyor. Ayrı olacakları belirtiyorum:
- Atık pil ve elektronik atıklar
- Ömrünü tamamlamış lastikler
- Tıbbi atıklar
- Atık yağlar
- Bitkisel atık yağlar
- Atık aküler
- Son olarakta kalan diğer tehlikeli atıkları tek bir üst altında gönderebilirsin. Gözden kaçırdığım bir nokta olursa, diğer arkadaşların düzeltmesini rica ederim.

Selamlar.
 
Arkadaşlar, bir firmamız için UATF'leri İl Çevre Müdürlüğünden gidip ben temin edebilir miyim?
İmza vb. gibi şeylerde sıkıntı oluyor mu? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?:hhhhhh:
 
@Pınar PELİT

Teşekkür ederim :) Para yatırıp dekont ile bir dilekçe verelim o zaman.
Ücreti İse; Çevre ve Şehircilik Bak. KUTA hesabına 203 gelir kod no ile Halkbankası'na 50TL yatırmak gerekiyormuş. Bu da ek bir bilgi olsun :)
 
Mrb. İşe başladığım firmada kütle balans bildirimi elektronik ortamda bu güne kadar hiç yapılmamış. Açıklama da Temmuz/2013 itibarıyla dosya olarakta alınmayacağı belirtilmiş ama kimsenin bilgisi olmadığından eski sistem dosya olarak gönderilmeye devam edilmiş. Şu sıralar sistemi açmaya çalışıyoruz. Benim merak ettiğim acaba bu durumun bize cezai maliyeti ne olur. Bilgisi olan var mı ? Teşekkürler..
 
Mrb
Yanlış doldurulmuş ve nakliyeciye verilmiş bir UATF için ne yapılabilir?
 
Üst