• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Üniversite kampüslerinde çevre yönetimi

Gizem Sunar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Şubat 2014
Firma
Başkent Üniversitesi Hastanesi
Üniversitelerin Çevre Mevzuatı gereği yapması gereken sorumluluklar hakkında bilgi sahibi olan var mı? Şöyle örnek vereyim; bir üniversitenin hastanesinde çevre yönetim birimimiz var ve sağlık alanındaki işletmeleri bu çevre yönetim birimimize bağlı. Bu birime kampüsü de dahil edebilir miyiz? Kampüsten de tıbbi ve tehlikeli atıklar oluşuyor doğal olarak ve bunları mümkün olduğunca uzaktan yönetmeye çalışıyorduk. Şimdi doğrudan birime dahil edilebilir mi? Neler yapmak gerekir? Örneğin TABS üzerinden bildirimin yanı sıra ÇED muafiyeti vs gibi işlemlerin yapılmasına Endüstriyel Atık Yönetim Planı hazırlanmasına vs gerek var mıdır?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler,
 
Üst