• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Uyarı ikaz işaretlerini rengini kendiniz tasarlayabilirsiniz

Aysun Kurt

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2011
Arkadaşlar merhaba, dün iş güvenliği uzmanımızla internette deli gibi uyarı ikaz işaretleri arıyorduk. Muhteşem bir siteyi keşfettik.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sitesinden
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bölümüne sonra
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bölümüne girerek üye olun. Yine aynı yerden giriş yaptıktan sonra Industrial signage bölümünden sign builder'ı seçin ve sağ taraftan "view catalog" a tıklayarak istediğiniz uyarı işaretinin kodunu "ID" kısmına yazarak istediğiniz uyarı işaretlerini istediğiniz renk ve boyutta hazırlayabilirsiniz :)

Arkadaşlar ingilizce harflerde Ş,Ğ gibi harfler olmadığından Ş>S Ğ>G olarak cıkartıyor bilginize.. :) Daha ekonomik olduğundan bu şekilde renkli çıktı alıp kapladıktan sonra fabrikaya belirlediğimiz noktalara asmayı düşünüyoruz :)) Bir kaç tane foto yüklüyorum umarım işinize yarar. İyi Çalışmalar :)
 

Ekli dosyalar

  • AĞIR YUK.pdf
    42.4 KB · Görüntüleme: 70
  • ELDİVENSİZ.pdf
    42.4 KB · Görüntüleme: 53
  • İŞGÜVENLİĞİ.pdf
    42.3 KB · Görüntüleme: 70
Güzel bir siteymiş. Hiç yoktan iyidir :) Vakit problemimi halledersem paylaşacağım işaretler. Yüksek çözünürlükte tamamı..
 
evet var fakat bu prrogram kendiniz istediğiniz renkte ve ölçüde oluşturabiliyorsunuz.. Diğer sitelerden resimleri kopyaladığınızda bu programdaki kadar canlı ve görsel olmuyor..
 
Arkadaşlar bahsettiğim siteden katalogdan seçerek yaptım ve İ , Ş, Ğ gibi harfler ingilizcede olmadıgından paintle açtım ve düzenledim örnek bir kaç tane koyuyorum. Firmaya da astım herkes çok beğendi hem baya ucuz hemde çok renkli ve görsel oldu :)

ben tüm firma genelini 125 liraya mal ettim levha olarak satın alsak ortalama 7 lira olsa minimum 800 lira vericektik ki kriz olacaktı :D

ama yok ben uğraşamam diyorsanız sevgili patronlarınızı razı etmeniz gerekecek :))

sevgiler.

ELDİVENSİZ.png

FORKLIFT.png

EMNİYET KEMERSİZ ÇALIŞMA.png

MAKİNA KORUYUCUSUZ.png

MAKİNE ÇALISIRKEN.png

SU İLE MÜDAHALE.png
 
Aysun Hanım merhaba,

İşaret boyutları küçük bana ne lazımsa söyleyin istediğiniz boyutta istediğiniz yazıyla yayınlayayım buradan.
 
Fatih bey merhaba,

Biz A4 boyutunda yapmak istedik ve o şekilde hazırladık :) teşekkür ederim :)

bu yayınladıklarımda A4 boyutunda isteyen arkadaşlar kullanabilir.

Bu arada A4 boyutunda işaret baya büyük çıkıyor. A3 vs bilemem
 
Üst