• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Uygulamalı Çevre Görevlisi Eğitim Programı

Sanıyorum İsmet Bey Tüçev'in düzenlediği eğitimden bahsetmektedir. Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.


Ekli dosyayı görüntüle 11433


T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü öncülüğünde, Vakfımız ile birlikte Ekim, Kasım ve Aralık aylarında Antalya’da her ay iki grup halinde olmak üzere, daha önceki dönemlerde Çevre Görevlisi Sınavınında başarılı olmuş kişilere yönelik, "Uygulamalı Çevre Görevlisi Eğitimi" düzenlenecektir. Bakanlığımız uzmanları tarafından üç günlük bir eğitim verilecektir. Eğitim tek kişilik odalarda her şey dahil konaklama, eğitim materyalleri, sarf malzemeleri, havalimanı ve otogardan otele transferleri organizasyon tarafından karşılanacaktır. Katılımcıların katılım ücretleri (1.180 TL KDV dahil) kayıt formunda belirtilen şekilde ödedikten sonra kayıt formunu vakfımıza göndermeleri gerekmektedir. Eğitim Antalya’da gerçekleştirilecek olup, otelin adı daha sonra web sitemizde yayınlanacaktır.

Türkiye Çevre Koruma Vakfı
Tel :0 312 215 97 36
E-mail : tucev@tucev.org

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Uygulama ile kasıt işlemlerin uygulamalı yapılmasıymış. Şimdi kavrayabildim. Skypte 8-10 kişi toplansın bilen birisi versin eğitim diğerlerine uygulamalı olarak. 1200 tl vermeye hiç gerek yok bence. Hatta başvuru yapılırken ekran görüntüsü kaydedilip o bile paylaşılabilir. Gönüllülere duyurulur.
 
Bakanlık bu parayla ne kadar kişiye ulaşabilecek ,3 günlük eğitim ne kadar faydalı olabilecek. Bakanlıkta ki Şehircilik kısmına para aktarmak için gene çevreyi kullanacaklar anladığım kadarıyla. Yani Danışmanlık firmalarının ne kadar maaş verebilecekleri ortada. Online eğitim , Online yardım tarzı yardımlar daha yararlı olur. Bunun için belli bir miktar bütçe de ayırabilirim paralı olsun sorun değil..
Fatih Bey, toplanalım bence çok daha faydalı olur. Bir alt yapısını oluşturarak bu gibi uygulamalar yapmak çok daha faydalı olacaktır.
 
Her türlü ticaret hemde. Antalya 'da kaç kişi var ki eğitim orada yapılıyor. Gitmişken tatil yaparız diyorlar sanırım. Birileri video ulaştırırsa bana çok cüzi rakamlara online eğitim sistemi olan bir yere aktarırım bunu. Tek gereken izin portalını iyi kullanan gönüllü birileri. Ekran kaydetme konusunda teknik destekte veririm.
 
250 tl alınan belgenin eğitimine o kadar para vermeye ne gerek var . Madem öyle her ilde İÇM var ildeki Çevre görevlilerini çağırırlar ayda 1 kez sorunlar çözülür..Biz parayı kolay kazanmıyoruz arkadaş....
 
Bu TUÇEV i anlamakta zorlanıyorum sempozyumları eğitimleri fahiş fiyatlarda. Bir de sürekli antalya tercihi ilginç yani.. Açıkcası bende ajitasyon yaratıyorlar...
 
Kesinlikle çünkü daha önceki eğitimlere katıldık, bize orda sölenenler il müdürlüğü tarafındna uygulanmıyoki, bi çok konuda uyuşmazlık var...
 
Yalnız ben birşeyin altını çizmek istiyorum.

"T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü öncülüğünde, Vakfımız ile birlikte Ekim, Kasım ve Aralık aylarında Antalya’da her ay iki grup halinde olmak üzere, daha önceki dönemlerde Çevre Görevlisi Sınavınında başarılı olmuş kişilere yönelik, "Uygulamalı Çevre Görevlisi Eğitimi" düzenlenecektir. Bakanlığımız uzmanları tarafından üç günlük bir eğitim verilecektir. Eğitim tek kişilik odalarda her şey dahil konaklama, eğitim materyalleri, sarf malzemeleri, havalimanı ve otogardan otele transferleri organizasyon tarafından karşılanacaktır. Katılımcıların katılım ücretleri (1.180 TL KDV dahil) kayıt formunda belirtilen şekilde ödedikten sonra kayıt formunu vakfımıza göndermeleri gerekmektedir. Eğitim Antalya’da gerçekleştirilecek olup, otelin adı daha sonra web sitemizde yayınlanacaktır. "

Sanki zaten çevre mühendislerine değil de bi şekilde bu belgeyi alabilmiş kişilere yönelik. Tutup bi çevre mühendisinin bu eğitimi alacağını düşünmüyorum zaten uygulama esnasında düşe kalka ve de il müdürlüklerinin kimi zaman baskısı kimi zaman yardımıyla öğreniliyor bu uygulamalar. Eğer sınavla çevre görevlisi olmuş kişilere veriyorlarsa fanatik bir çevre mühendisi olarak versinler o parayı diyorum :D:D:D:D:D
 
Üst