• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Uygunluk Yazısı

Erhan Akkuş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Mart 2011
Firma
Varilci Geri Dönüşüm
İlgili dilekçe ektedir.
 

Ekli dosyalar

  • uygunluk dilekçe.doc
    34.5 KB · Görüntüleme: 85
bi uyarıda benden. İl çevre ve şehircilik müdürlüğü olarak değil de çevre ve şehircilik il müdürlüğü olarak değiştirin bence.:D bana da böyle bir uyarı gelmişti.kulağıma küpe oldu.;)
 
çevre ve şehircilik il müdürlüğüne
...................
noktalı kısmada şehrin adını yazın.biz bu şekilde yapıyoruz.valilk kısmını ekleyince gidin önce valiliğe götürün sonra getirin diyolar bize de :D
 
Uygunluk yazısını ilk müracatta alamadık tesiste revizeler gerekti onları hallettikden sonra ikinci bir dilekçe daha verilmesi istendi. Dilekçe ektedir.
 

Ekli dosyalar

  • Uyg.Yazısı (2).docx
    12.5 KB · Görüntüleme: 53
Üst