• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Valilik tespit raporu için rapor örneği

Rıfat Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Temmuz 2012
Şehir
Isparta
Firma
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
İyi günler. Çevre izin süreci içerisinde Valilik tespit raporunun nasıl doldurulacağı hakkında yardıma ihtiyacım var. Bir örnekle açıklayacak birileri var mıdır acaba?
 
İL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ
.........




..................................................................olarak ......................................................................... adresinde tehlikeli atık geri kazanım faaliyeti yapmaktayız. ÇKAGİLHY’in EK1 Listesi 8.1 maddesi ve EK2 Listesi 8.1 maddelerinde yer alan faaliyetlerimiz için çevre izni ve lisansı konusunda Geçici Faaliyet Belgesi alınmıştır. Lisans aşamasında hava emisyonu konusunda “Emisyon Ölçüm Raporu”nu sunmamız gerekmektedir. Söz konusu raporda adı geçen “Valilik Tespit Raporu”nun tarafımıza verilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederiz. 05.07.2012
 
valilik tespit raporu emisyon izini alacak firmalardan istenen bir belge bu belge için bir dilekçe ile il müdürlüğünüze başvuruyrsunuz. Müdürlükte yerinde inceleme yaparak sizin bacanızın yüksekliği, kullandığın yakıt türüne uygun olarak bir rapor yazıyor. bunuda daha sonra izin lisans sürecinde sisteme yüklüyorsunuz.
 
il çevre ve şehircilik müdürlüğü valilik tespit raporunu doldurup ıslak imzalı olarak size teslim ediyor ve bu format emisyon ölçüm raporuna sonuna eklenerek sisteme yükleniyor.
 
Üst