• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Valilik Tespit Tutanağı

Mahmut Cimşit

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Aralık 2010
Şehir
Kocaeli
Firma
MAKİNE İHTİSAS OSB
İyi günler Arkadaşlar.
il çevre müdürlükleri artık valilik tespit tutanagını danışmanlardan istemektedir. Çevre ve şehircilik bakanlığı logolu valilik tespit tutanagı boş formu olan var mı?
Varsa paylaşabilirler mi? :islik:
 
Pardon yanlış anlıyorsam düzeltin lütfen, il çevre müdürlüğü valilik tespit tutanağının başvurusunu mu danışman firmadan istiyor? Bu normal ama formatı sizden istemeleri biraz garip geldi... Başvuruyu sizin yapmanızı istemiş olmasınlar?
 
Yalnış anlaşılan bir durum söz konusu değil. Tesise geliyorlar tutanağı tutuyorlar ama formu doldurmuyorlar. Doldurun bana mail atın diyorlar. bende yazınızı çıkarayım diyorlar.
 
@Mahmut Cimşit

Bende karşılaştım bu tip durumla malesef ki... Emisyon ölçüm raporunu dikkate alarak doldurmanız da fayda var. Zaten sizden istenilen ölçüm yapılan bacalarla ilgili bilgiler.
 
@Mahmut Cimşit
peki gönderilen ilk dilekçede danışmanlık bürosu değil de tesis yetkilisinin imzası olsa bir sorun çıkarırlar mı?
 
ve ayrıca valilik incelemesinde danışmanlık bürosundan birilerinin olması gerekiyor mu? yoksa tesis yetkililerinin bulunması yeterli mi?
 
@Yasemin Aslantürk
peki şu soruya da cevap verirseniz sevinirim. '' gönderilen ilk dilekçede danışmanlık bürosu değil de tesis yetkilisinin imzası olsa bir sorun çıkarırlar mı?''
 
emisyon ölçüm raporuyla birlikte bir üs yazı hazırlayıp valilik tespit raporu için çevre ve şehircilik il müdürlüğüne başvuruda bulunulur. onlarda raporu inceledikten den sonra yazıyı verirler.
 
SKHKKY
8 madde
c) Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmeliðin 4 üncü maddesi kapsamındaki Ek-1’deve ek 2 yer alan işletmelerin aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesi kapsamında değerlendirilmesinde; çalışma usul ve esaslarıValilikçe belirlenen en az bir üyesi İl Çevre ve Orman Müdürlüðü teknik elemanı olmak üzere Valilikçe oluşturulan Komisyon tarafından bu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde yerinde inceleme yapılır ve Valilik tarafından yerinde tespit raporu hazırlanır.
 
düzelteyim :) emisyon ölçüm raporuyla birlikte bir üs yazı hazırlayıp valilik tespit raporu için çevre ve şehircilik il müdürlüğüne başvuruda bulunulur. çevre ve şehircilik il müdürlüğü teknik elemanları tarafından yerinde inceleme yapılır.
 
Üst