• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Varil yıkama makinesi

Gözde Şen

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Nisan 2011
arkadaşlar biz metal hurda işi yapan ve lisans alma aşamasında olan bir firmayız. tesisimizde kullanacağımız varil yıkama makinesinin alımını yapıcaz ama bu işin imalatını yapan bir firma bulamıyorum. ayrıca sistem nasıl çalışır. proses nasıldır. bu konuda bilgisi olan, yardımcı olursa sevinirim.
 
fatih bey yazmış olduğunuz firmalarla görüştüm fakat proses hakkında detaylı ne resim ne de broşür gönderiyolar. benim merak ettiğim proses nasıl işliyo. bir resmi var mıdır.
 
Merhaba Gözde Hanım;

Dinç Atık Yönetimi diye bir şirket bu işi yapıyor.REW Fuarında kendilerinden haberim olmuştu.Fiyat olarak bana biraz pahalı gelmişti ama sizin kullanacağınız prosese göre de değişir.Bunları yıkayıp sonra satmayı düşünüyorsanız sanırım bu konuda da ayrı bir lisans almanız gerekiyor.
 
Dinç Atık Yönetimi sitelerinde gördüğüm kadarıyla sadece plastik varil yıkamak için makina yapıyor. Gözde hanımın ihtiyaçlarını karşılamaz sanırım bu özellikte olması..
 
@Özge Bayrak

Doğrudur. Satmasalar, sadece kendi tesisleri içerisinde kendileri için kullansalar bile çevre lisansı almaları lazım.
 
Hepinize çok teşekkürler . yalnız kafama takılan bişey var. biz firmalardan aldığımız varilleri geri dönüştürüp yeniden satmıcaz. sadece yıkama işi yapıp hurda malzeme olarak satışa çıkarıcaz. bunun için zaten tehlikeli atık lisansı alıcaz. bunun dışında farklı bir lisans almamız gerekiyor mu?
 
@gozdesen

Hayır çevresel açıdan başka bir lisansa gerek olmayacaktır. İlave: Tabi ben tesisteki faaliyetiniz için söylemiştim. Ayrıca firmalardan taşımayı siz yapacaksanız bir de tehlikeli atık taşımacılığıyla ilgili mevzuat var..
 
Merhabalar,

Dinç Atık Yönetimi olarak varil yıkama makineleri üretiyoruz, bu mekineleri ile plastik ve sac varillerin hepsi yıkanabilmekte. 0262 754 57 23 nolu telefondan bize ulaşırsanız daha detaylı bilgi paylaşabiliriz.
 
Gozde hanim!
Sizin aradiginiz Varil Yikama makinasi sadece tek bir makina olamaz! Bir varilin ici gercekten tertemiz yapilmak isteniyorsa bu birden fazla isleme tabi tutulacaktır. MESELA :Tiner varili,Motor yagi varili,Boya varili,Alkid varili gibi degisik,degisik maddeler iceren bu varillerin hepsi farkli,farkli,islemlere tabi tutulacaklardir! Eger bir firma derse ki <Biz bu makinayi yapiyoruz>,bu dogru olmaz.. cunki varil yikamaya gelene kadar farkli bir takim islemlerden gecmek zorudadir.Ancak durulama denebilir bu isleme..

Sizler anladigim kadariyla BRATSK BOCHKE adinda bir firma isitmemis siniz. (batskbochke.com) a bakiniz. Orada Turkiye temsilcisi CUNEYT Bey (Telefonu: 0537 861 40 63), sizlere bu konu da tek yardimci olacak kisidir Saglikli calismalar
 
Gözde hanım! Sizin aradıgınız bu varil yıkama makinasını bir kimya mühendisi arkadaşım yaptırmıştı. Ama bu arkadaş sadece varil yıkama makinası değil, Tamamiyle ikinci el varil yenileme tesisi kurdurtmuştu bu BRATSK BOCHKE adındaki firmaya. Hatta beni götürdü Pakistana orada gördüm,gerçekten harika makineler,Adeta dans edercesine varil yeniliyorlar. Bence bu firma tam sizin aradığınız firma.Ve (bratskbochke.com) a tıklarsanız tüm bilgi ve adreslere ulaşabileceksiniz.! ! Kendileri Rusya ve Azerbaycanda faaliyet gösteriyorlar yanılmıyorsam. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum..
 
@Memduh

Sayın Memduh bey! Yazınizi okudum.Evet çok dogru yazmissiniz,bu (BRATSK BOCHKE) yi bende biliyorum. Her seyiyle harika bir calisma yapiyorlar, buna ben de katiliyorum ama bir konu var ki siz de biliyormusunuz bilmem ama, bu firma hiçbir zaman tek, tek makina yapip satmiyor. Sadece tam teşekküllü tesisler kuruyor. Eger siz isterseniz sadece <bir adet calkalama makinasi veya yıkama makinasi, tek bir kurutma cihazi> isterseniz yapmiyorlar! Buna gerekce olarak da soyle soyluyorlar <o varilin icinde hangi madde var? mesela: motor yagi, bunun temizligi farkli, mesela: alkid var, bunun temizligi daha farkli, veya pas var diyelim, iste bunlarin hepsinin makineleri ve islemleri degisik, degisik oldugu icin ( bratsk bochke) bu konuda biraz hasas davraniyor. Siz sadece yıkama makinesi siparisi verirseniz bunun icindeki maddeler herzaman ayni madde olmayacagi icin bu makine temizligi mukemmel yapamiyacaktir. İste bu nedenle bu firma bu sekilde bir tesis gelistirmis. Tesekkurlerimi bildiriyorum, hoscakalın!
 
Üst