• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Vekaletname örneği

Burcak Bulut

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Mart 2010
Çevre izinleri için elinde vekaltname örneği olan varsa rica edebilir miyim? Ya da nereden bulabilirim acaba..
 
''.... çevre mevzuatları ile ilgili her türlü işlemlerin takibinin yapılabilmesi için firmamızı temsilen .... firması veya şahsı yetkilidir. '' şeklinde bir belge hazırlayabilirsiniz.
 
Çevre Danışmanlık Firması'nda çalışılsa dahi Çevre Görevlisi adına mı vekalet verilmesi gerekir? Yoksa danışmanlık firmasına mı vekalet verilmelidir? Ya da ikisine birden mi? İmza sirküsü fln gerekir mi?
 
Ekte çevre danışmanlık firmasına, işletmenin çevre izni işlemlerinde kullanılmak üzere verecek olduğu bir vekaletname örneği koydum. acaba bu vekaletname uygun mu? bu vekaletnamenin noter onayı esnasında bizimde işletmeciyle birlikte notere gitmemize gerek varmı? konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların fikir ve görüşlerini bekliyorum
 

Ekli dosyalar

  • VEKALETNAME.docx
    13.4 KB · Görüntüleme: 431
Vekaletnamenize sadece çevre ve şehircilik ile ilgili işlemler haricinde, ihtiyacınız olabilecek kurumlarıda eklemeniz yararınıza olacaktır.
 
Bakanlığa e-posta ile konuyu sordum. Çevre müdürlüklerine konu ile bilgi verilmediği için GFB başvurumda eksik olarak yazmışlardı.Gelen cevaba dayanarak söylüyorum.


"Tesis için protokol dosyasını yüklemişsiniz. Tesis eklerken artık vekaleletname dosyası yerine protokol dosyası sisteme yüklenmektedir. Çevre il müdürlüğüne konu hakkında bilgi verebilirsiniz."
 
@seelma

Yani bakanlığın görüşüdür bu öyle diyorsunuz. Sistemde vekaletname halen gözüküyor, elinizde yazılı bir açıklama var ise bizimle paylaşırsanız bizde bu dertten kurtuluruz. Bilgi için teşekkürler...
 
Ben bakanlığa e-posta ile sordum.Onlar da yukarıda alıntı yaptığım şekilde cevap verdiler.Vekaletname olayı ilk çıktığında hatırlarsanız işletme protokol işlemleri sayfasında vekaletname dosyasının yüklenmesi ile ilgili bir kısım bulunuyordu.Şimdi o sayfada yalnız protokol dosyası görülüyor.Ama sistemin farklı arayüzlerinde bir yerlerde vekaletname başlığı kaldığı için sanki hala gerekliymiş gibi algılanıyor.
 
Sadece Çevre İzin sistemi için düşünmek yanlış olur arkadaşlar. Diğer kurumlar ile bir işiniz olması durumunda (Örn DSİ, Tarım, Belediye gibi) lazım olabiliyor. Bence bulunmasında fayda var
 
Üst