• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Vidanjörle atıksuyu aldırmak ve bertaraf etmek istiyorum

Ömer Taşdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Ocak 2012
Serigrafi işleminde (matbaa) yıkanan levhaların arasında bulunan emisyon adlı kimyasal madde suya karışıyor ve bu su kanala gidiyordu fakat artık bu suyun biriktirilerek vidanjörle alınması gerekiyor. Bu suyu aldırabileceğim yer bilen var mı?
 
o solistin muhtemelen tehlikeli atık, bu nedenle sindirmez tanklarda depolayın tehlikeli atıkların kontrolü yönetmeliğine göre işlem yapman gerekebilir, bu nedenle öncelikle atık kodunun belirlenmesi gerekli. akabinde yapılacak işlemler belirleneilir kimyasalın İzmit ve bidon fotografını etiketinin yollarsanız atık kodunu tespit edebiliriz ayrıca kullanılan mürekkep yada yoneticinde ay i sekilde sevgi ve saygilarimla
 
iski suyu kanala deşarj etmemelerini sölediğine göre tehlikelidir kanaatimce ve direk lisanslı firmaya vermek gerekiyor. ama bunun kodunu belirlemek zor olan heralde yani bakıorm bulamıorm hangi kod olabilir
 
birde renk parametresinden dolayı degaj edilmemesi istene bilir, tehlikeli atkıda olmaya bilir bu un anlaşılması için kullanılan mürekkep tone ve şöleni bilinmeli msds leri bilinmeli.
 
Üst