• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

word doyasından pdf yapmak

Noyan Temuçin

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Şubat 2009
ücretsiz programdır. Word dosyalarından vb. diğer dosyaları sanal yazıcıolarak pdf yapabilirsiniz.
http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/web sayfası
indrme adresi
http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/files/PDFCreator/PDFCreator%201.2.0/PDFCreator-1_2_0_setup.exe/download
 
evet kaliteli fakat çıktıyı alırken advanced yani gelişmiş ayarlamaları yaparsanız daha iyi sonuçlar alrısınız bu arada fatih bey
adobe reader pro yerine tavsiyem foxit reader pro yada foxit phantom kullan daha rahat ve hızlı bir şekilde çalışırsın
 
Deneyeceğim mehmet bey,
Favorim PDF factory pro. Dosya irleştirme bölme işlemleri çok rahat. Farklı dosyalardan tek pdf yapmak için debelenmek gerekmiyor.
 
bence açık kaynaklı yazılımlar yeterli olur her programın prosunu almaya kalkışırsan yada internetten tedarik edecem dersen orasını bilemem

açık kaynak özgürlük demektir ve hiç para vermemek ayrıca paylaşmak demektir.
 
kesinlikle açık kaynağın arkasındayım
mesela autocad yerine draftsight
3dmax yerine google sketchup kullanıyorum.
açık kaynak olmasalarda ücretsizler
 
özgür yazılım siteleri bilgide ve kullanışlı yazılım içeriğinde tam bir derya. tabii autocad'i rekabette safdışı etmek isteyen dessault'un draftsight'ı piyasaya sürmesi ya da google'ın önüne gelen her parlak fikri kendine bağımlı kılmaya, hazmetmeye çalışması özgür yazılım felsefesiyle ne kadar uyuşur? ayrı meseledir. ama en azından şimdilik çeşitlilik ve ücretsiz alternatifler sunmaları güzel.

ileri safhada:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
buna geçmemiz ise mühendislik yeteneklerimizi kaçak kırık kanunsuz yazılımlarla kısıtlanmaktan kurtaracak, kendi tasarım kütüphanelerimizi özgürce oluşturup saklayabilmemizi sağlayacak, emek verdiğimiz bilgi birikimimiz üzerinde kimse sona eren lisans sözleşmelerini bahane edip hak iddia edemeyecek, dünyada kalıcı barış tesis edilecek, refah ve huzur o kadar artacak ki artık geçmişte kalan tekelci yazılım şirketlerinin çalışanları camide mendil açsalar milyoner olacaklar, piyango biletleri de tarihe karışacak.

daha ileri safhada:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

özgür tasarım sektörleri domine edecek. kendi cyborg'ümüzü kendimiz yapabileceğiz.
 
ben google özgür yazılım ve açık kaynak yazılımlara tutumumu konusunda sizinle aynı düşünmüyorum. google özgür yazılım ve açık kaynak yazılıma olan samimiyetini hızlı yükselen androidin kodlarını açık bırakarak gösterdi. Güç olarak dengi sayılacak diğer yazılım üreticilerine bakarsak (microsft, apple, adobe, vb...) kuralları katı ve üretime yönelik değil tüketime yönelik tir. Bu da elimizde bi tane (ufak olsalarda aslında daha var ) olan samimiyetine güvenebileceğimiz yazılım şirketlerini küstürmemeliyiz.
 
Android kodlarının açık bırakılması tamamen stratejik. Eğer kodları açmasaydı Telefon üreticileri androide bu kadar sıcak bakmazdılar. Her üreticinin kendi modifikasyonları mevcut..
 
ABBYY PDF transformer programını indirdim çok güzel bir program ama keygen istemekte elinde olan varsa paylaşabilir mi?
 
İçinden çıkmadı mı ? Benim indirdiğimde vardı, ancak ben de dosyayı silmişim. ama nette bulabileceğinden eminim
 
Office 2007 niz varsa resimdeki gibi köşedeki office simgesine tıklayın/farklı kaydete tıklayın/PDF veya XPS'e tıklayın/yayımlaya tıklayın word 2007 belgenizi pdf formatına çevirmiş bulunmaktasınız.Eğer eklenti yok ise bu işlemlerden sonra program internetten bir eklenti paketi kuruyor.Kurulum bittikten sonra resimdeki işlemleri tekrarlayarak wordu pdf ye çevirebilirsiniz.Muhtemelen Office 2007 üzeri programlarda da bu işleme benzerdir.1.png2.png
 
@gnenc

internetten aradım ama bulamadım daha doğrusu bulduklarım geçersiz uyarısı verdi :?
 
Arkadaşlar özgür yazılım diyorum ve susuyorum. Bir "Pardus" kullanıcısı olarak böyle bir derdim yok. Libreoffice ile dosyalarınızı istediğiniz MicrosoftOffice uzantısı şeklinde kayıt edebilir, pdf ye çevirebilirsiniz.

Özgür yazım office uygulaması.

* LibreOffice -
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Arkadaşlar crack işlemi anlatıldığı için ve muhtemelen verilen linktede crack olduğu için mesajınızı yayından kaldırdım. Sitemizde crackli program paylaşmazsak iyi olacaktır. Özel Mesajlarınıza karışmadığımızı (Raporlanan Mesajlar hariç) bildirmek istiyorum..
 
bu tür serail paylaşımları yasak olduğu için özelden abby için serial veya keygen dosyasında dosya verebilirim
alemin kralı abby dir. pdf üzerinde bir sürü değişiklik yapabiliyosunuz. sıralamak gerekirse benim kullandığım pdf programlarından.
adobe pro
abby
solid pdf
pdf sam
primo pdf
pdf splitve merge
bu programlar kullanışlı programlardır.
 
Üst