• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yardım lütfen.. atıksu arıtma tesisi

Sümeyraa08

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Ağustos 2015
Firma
Henüz çalışmıyorum
Arkadaşlar atıksu arıtma tesisinde çalışacağım nasipse. bunun için daha fazla bilgilenmek istiyorum öncelikler. bu yüzden hangi kitapları temin edebilirim mülakata giricem yardımcı olurmusunuz lütfen.Bir kitap alıp öncelikle kitap yardımıyla bilgilenmek istiyorum. teşekkürler :)
 
Çok teşekkür ediyorum sağolun inşallah tek duam bu şimdilik :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
  • Çalışacağınız atıksu arıtma tesisinin ne tip olduğu, hangi prosesin kullanıldığını biliyorsanız sizin için hazırlanması daha kolay olur..
  • Buna göre çamur yaşının ne olması gerektiği , kontrol parametrelerin neler olduğunu daha çok ne gibi sıkıntılar çıktığını belirleye bilirsiniz.. o doğrultuda hazırlanırsınız mülakata..
  • Aktif Çamur Sistemi mi? Ne tür bir atıksu arıtıldığı evsel veya endüstriyel mi ? Evsel ise debiye ve nüfusa göre çıkış parametrelerde ne olduğu (ör:Su kirliliği kontrol yönetmenliği tablo 21.3)
  • Eğer fabrika ise ne tür bir üretim yapıyor sonucunda çıkan atıksu için ne gibi bir arıtma yapılıyor.. bunları bilirseniz bu doğrultuda çalışmanız daha iyi olur diye düşünüyorum..
  • Çevre İzni gibi mevzuat bilgileri de sorula bilir.. kısaca bakmakta fayda var.. Başarılar.. Kolay gelsin :)
 
Çok teşekkür ediyorum cm.mervan eksil olmayınn. Sizede ayrıca teşekkür ediyorum ismael ayrıntılı öğrenip dönüş yapıcam :)
 
Size tavsiyem prosesi bilin(yukarıdaki kaynaklar işinizi görür) bunun yanında mülakat esnasında ''minimum maliyet maksimum fayda'' cümlesini sık sık kurun. yönetim çok sever bu cümleyi :D
 
Üst