• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yardım masası elveda (sedat bey'inize veda)

Sedat Azizoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Mayıs 2012
Firma
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Arkadaşlar;

Bu defa ne sistemle ilgili nede yönetmelikle ilgili güncel bilgi vermek için yazıyorum. Artık sorunlarınıza da maalesef hızlı da cevap veremeyeceğim. Bizlerden kaynaklı herhangi bir sebep olmadığını tamamen bakanlık tarafından alınmış idari bir karar olduğunu belirtmek isterim. Bundan en çok siz çevre görevlileri ve firma kullanıcıları kadar Çevre İl Müdürlükleri ve Bakanlık yetkilileri arkadaşlarımız da etkilenecek. Çevre izinlerinde Erdem Bey ve Çevre Bilgi Sisteminde Alper Bey'in özverili ve başarılı çalışmaları sonucu emeklerinden dolayı onları kutlamak ve teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda farklı projelerde görev yapacağım. Size tavsiyede bulunmak istediğim birkaç konu var. Öncelikle başvurlarınızın durumu "Değerlendirmede" olduğunda başvurunuz yetkililere ulaşmış demektir. Sizinle c.m. netten paylaştığım tüm konu başlıklarını mutlaka okuyun, göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza mutlaka tavsiye edin çünkü orada e-çevre izinleri ve çevre bilgi sistemi ile ilgili detaylı ve hiçbir yerde bulamayacağınız tüm bilgiler mevcuttur. Onun dışında sistemden kaynaklı sorunlardan dolayı başvuru yapamamanız durumunda bağlı bulunduğunuz çevre il müdürlüğüne bilgi vererek gerçekten bir sorun yaşanıyorsa bunu resmi yazı ile izin ve izinlisans dairesine bildirmeniz gerekiyor ki tarafınızdan herhangi bir mağduriyet söz konusu olmasın. Güncel yönetmelikleri sıkı takip edin. Çevre İl Müdürlükleri bilgi sahibi olmayabilirler, onlara da fazla yüklenmeyin :) sonuçta onlar da kısıtlı imkanlar ile hizmet veriyor.
İnsan bir işi gerçekten severek yapıyorsa yorulmak nedir bilmez, bahane nedir bilmez kendisini yıprattığının farkına varmadan çalışır. Bende elimden geldiğince severek işimi yapmaya ve sizlere destek olmaya çalıştım. İmkanlarımız kısıtlıydı, tüm Türkiye, tek telefon 4 kurumsal mail ve tek kişi :( kimse bu işi tek başına yetiştiremez en azından telefonla destek te bir kullanıcı ile görüştüğümde diğer kullanıcılar bana ulaşamıyodu. Kimse mükemmel değil eğer tarafımdan herhangi bir kusurum hatam olduysa hakkınızı helal edin. Burada en büyük kazanımım sizin gibi değerli dostlar ile tanışmak ve kaynaşmak oldu. Bundan sonra destek hizmetleri ve sorunlarınız ile ilgili aşağıda paylaştığım dosyadaki telefon numaralarından bakanlık yetkililerine ulaşabilirsiniz. Artık 0312.586.35.81 nolu telefondan ve bana ulaştığınız kurumsal mail adreslerinden ulaşamaya bilirsiniz. Çevre İl Müdürlüklerinden ve İzin ve İzinlisans Dairesi Şube Müdürü Cihan TATAR Bey (0312.410.19.19) den bilgi alabilirsiniz.

Hepinize teşekkür ederek ve üzgün olduğumu belirterek sizlere veda ediyorum.

SAYGILARIMLA........................................................SEDAT AZİZOĞLU
 

Ekli dosyalar

  • ÇŞB TELEFON REHBERİ.pdf
    70.3 KB · Görüntüleme: 222
Sedat Bey
Allah Yolunuzu açık etsin. Eminim ki yeni görevinizde de buradaki başarınızı kuruma yansıtacaksınızdır. Hakkınızı helal ediniz. keşke gitmeseydiniz ama elden bir şey gelmeyecek sanırım. saygı ve sevgilerimi sunuyorum
 
Sedat Bey sizi çok özleyeceğiz, hayatımda sizin gibi çalışan biri daha hiç görmedim herşey için çok sağolun, çoğu zman sorunlarımla ilgili sizi bunalttım hakkınızı helal edin. :agla:Yeni iş hayatınızda da başarılar diliyorum
 
@Yasemin Aslantürk
Ne demek bu karar bizden dolayı değil bakanlık idari yönetiminin almış olduğu bir karar, yani nedeninin bizlerden kaynaklı olmadığını söyleyebilirim.
 
@Yasemin Aslantürk
Teşekkür ederim Yasemin Hanım. Açıkçası bakanlık kıymetimizi anlasın diyorum, çünkü bu çark döndüğü, işler sorunsuz yürüdüğü sürece kimse kıymetimizi anlamayacaktı ve anlamadı. Ama desteği kestiğimizde yerimiz o zaman anlaşılacaktır...
 
@Yasemin Aslantürk
Dediğiniz gibi zaten işler sorunsuz yürüdüğü için değerimiz anlaşılmadı işte o zaman anlaşılır :)
 
@Yasemin Aslantürk
Yasemin Hanım yardım masası ve destek hizmetimiz bakanlık tarafından tasfiye edildi. Ondan dolayı telefon numarası kaldırıldı.
 
Sedat değerli mesai arkadaşım ; ellerine , emegine saglik , seninle birlikte cevre izinlerinde calismak oldukca keyifli ve guzeldi , zor bir gorevi bence olabilecek en iyi performans ve hosgoru ve teknik bilgilerinle guzel bir sekilde tamamladin.Yaklasik 8 aylik cevre izinleri calismalarimizin sonuna geldik , amma velakin nasil kaptirmis isek bu islere kendimizi , dikkat ettim sen de benim gibi yine uyari ve bilgiler ile mesaji yayinlamissin :) biraz degisiklik , yeni projeler iyi gelecek bizlere bu kadar da kaptirmamak lazim :) haydi yeni sulara yelken acma vaktidir simdi , safak vaktidir ..dogan gunes bizimle olsun , cevre izinlerini kullanan 20.000 den fazla kullanici yada allah kolayliklar versin diyelim ...
 
@Fatih Özcan
Fatih Bey artık kendi desteğinizi ç.m. net üzerinden paylaşarak hep birlikte yine kendi aranızda yaparsınız, iyiki bu forum sitemizde var, yapana da emeği geçen arkadaşlara da gerçekten teşekkür ederim.
 
@ciciadmin
Değerli Üstadım siz olmasaydınız ben bu kadar başarılı olamazdım, az emeğiniz geçmedi. Hepsi sizin sayenizde size de gönülden teşekkür ederim.
 
Üst