• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yardımm acill

Merve Ö.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağustos 2015
Firma
yok
arkadaşlar merhabalar basit bir soru sisizn için ama daha sektörde yeniyim.
şuan aylık değerlendirme tutanagı hazırlıyorum fakat anlamadığım bir konu nedenıyle saglıklı yapamıyorum.
kapsamdışı olanlara hazırlamak gerekmediğini söylediler.
şimdi ÇED görüşü kapsamdışı ama ÇKAGİLHY' te EK2 ye tabi mesela. şimdi bu firmaya aylık degerlendırme tutanagı hazırlanacakmı :kötü:
 
ÇKAGİLHY kaldırıldı yerine Çevre İzin Lisans yönetmeliği getirildi. Çevre İzin lisansn yönetmeliğinde ekli listelerde yer alıyorsa faaliyet, danışmanlık hizmeti almalı ve dolayısıyla aylık tutanak tutulmalıdır. Çed yazısı her faaliyet için alınmalıdır.
 
YANİ eger ek1 ve ek 2 de yer alıyorsa hazırlıyorum. ced kapsamdısı ayrı bir olay .anlattığınızdan anladıgım bu
ilginize teşekkurler
 
@sagapoo Öncelikle merhaba ve hayırlı olsun. Firma ÇED veya çevre izin ve lisanstan muaf olabilir. Sen yine aylık değerlendirme raporu hazırlamalısın ve ÇED'den muaf ise ...... tarihli ve sayılı ÇED muaf yazısı mevcuttur yazabilirsin.
 
Üst