• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yay Atıkları

Canan Erkan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Temmuz 2009
arkadaşlar, yataklarda kullanılan yay atıklarının atık kodu ne olarak geçiyor? Bu konu da tehlikeli atık lisansı olan bir firma var mı? Ben piyasada bulamadım da.
 
Bahsetmiş olduğunuz metalin cinsine göre kodu değişiklik gösterebilir 12 01 kodu veya 17 04 kodları üzerinden bir gözden geçirmenizi öneririm. Ancak malzeme tehlikesiz sınıfta olacaktır diye düşünüyorum. Bunun için bu atık kodlarını alan bir hurda firması ile de sorununuzu çözebilirsiniz. Yine de konu ile ilgili olarak dilerseniz sizlere yardımcı olabilirim .
 
Üst