Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen seneye kadar açıldığı pek olmamıştır ancak bu sene A ve B diye ikiye ayrıldı açılma ihtimali daha yüksek. 15 kişi o dersi seçerse açılır diyor ayhan hoca
anladığım kadarıyla cansu dışardan yaz okulu kaydı yaptırmak için bu soruyu sormuş.bunun muhattabını sakarya üniversitesini arayarak öğrenebilirsin.çünkü bizim sözlerimiz afaki kalır.ben orda bölüm derslerinin yaz okulunda açılmadığını görmüştüm.benim tavsiyem o dersin hocası kimmiş diye bir öğrenir o hocayla iletişime geçersen daha doğru olur.
Çoooook teşekkürler. evet tek ders sıkıntım oldu. çakışma probleminden dolayı alamadım o dersi. bitirme projesi dahi hepsini aldım. aradım bugün de Sakarya'yı mayısta belli oluyormuş.
bülent hoca mı bırakmaz çatır çatır adam bırakır bülent hoca yanına gidip not dilenmediğin sürece. dersi bir arkadaşın dediği gibi 2ye ayırdılar. B grubuna Meral yurtsever hoca giriyor. o da bırakmaktan çekinmez. benim fikrim muhtemelen açılır.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.