• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yeni dönem isg sınavı başvuru tarihi

asdfghjkl

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Şubat 2012
Firma
bghdfgh
Herkese merhaba, yeni dönem isg sınavı başvuru tarihleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Teşekkürler.
 
@MustafaKaptan 15-28 Ekim tarihleri arasında başvuru olacak sınav da 5 Aralık cumartesi günü.

Başvurudan önce isg katipten sınava uygunluğunu sorgulatmalısın
 
@Sümeyraa08

@Sümeyraa08 Hanım,

İş Güvenliği Uzmanı Olma Şartları

a) İş güvenliği uzmanı olarak görevlendirilecek mühendis veya teknik elemanların Bakanlıkça verilen iş güvenliği uzmanlık sertifikasına sahip olmaları gerekir.
b) İş güvenliği uzmanlık sertifikasına sahip olabilmek için Bakanlığın açacağı sınavlarda başarılı olmak (70/100) gerekmektedir.
c) İş güvenliği uzmanlık sınavına girebilmek için “İş güvenliği uzmanlarının görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hakkında yönetmelik” de tanımlanan yetki belgesine sahip “İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu” ndan toplam 220 saat (40 saati staj) belgeli eğitim almak gerekmektedir.
d) “İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu”nda 220 saat (ücretli) eğitim alabilmek için, Mühendis, Mimar, Teknik Eleman (Teknik Öğretmen),Fen veya Fen-Edebiyat Fakültelerinin Fizik, Kimya veya Biyoloji Bölümü Mezunu belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Bilgilerinize..
 
Üst