• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yeni kayıt sistemi için acil yardım

Eda Tekin

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Mart 2010
Şehir
Kocaeli
Firma
ASM ARITMA SİSTEMLERİ
Eskiden girilmis olan firmaların bilgi güncellemesini nasıl yapacagım acill yardım
 
@Eda Altınay

söz konusu tesisin kullanıcı adı şifresiyle çevre bilgi sistemine giriş yaparak güncelleyebilirsiniz
 
yapılan giriş sonrası karşıma firma ile ilgili iki sekme çıkmakta birisi atık beyanı ve PCB envanteri tesisimde PCB atığı olmadığı halde bu sekme çıkmakta güncelleme yapıp PCB envanterini kaldırıyorum bu doğrumu yaptığım ayrıca ,bu sistemin amacı bir tesisle ilgili yapılan işlemleri bir alan toplamak değil mi? Atık beyanı haricinde eizinide eklemek istiyorum ama herhangi bi sekme çıkmıyor ekleme ile ilgili bir bilgi mevcutmu ?
 
Firmanızın Pcb envanteri ile ilgili daha önce çalışma yapılmış mı? Geçen seneki bildirimleri inceleyin. Bildiğim kadarıyla sisteme kaydı olanlar yeni bir kayıt eklemek istiyorlarsa gene dilekçe ile içöme başvurmaları gerekiyor. Müdürlükle bir konusun derim ben
 
Kontrolümü yaptım ve geçen yıl ait firmamda PCB ile ilgi bildirim mevcut değil güncelleme için girdiğim her firmamda aynı sorunu yaşıyorum .... Acaba eski firmayı yeni kayıt gibi yeniden kayıtlarsam sorun olur mu ?.... Nasılsa yeni kayıtta tesisime ne eklemek istersem ordan ekleyebiliyorum bu sayede firmaya tüm bilgilerini girmiş oluyorum
 
Başka bir bildirim yapıyorsanız geçen seneki kayıtları göremezsiniz yeni tesis gibi işlem yapabilir bu da problem yaratabilir diye düşünüyorum ama Pek bir bilgim yok açıkcası denemedim hiç. Dediğim gibi dilekçe ile e-çevre izinlerinde görüntülensin şıkkını şeçtirebilirsiniz müdürlükten. yeni tesisle uğraşmayın bence.
 
Tesislerimde tehlikeli atıklarında PCB beyan etmeyenlerin PCB çıkması da anlamsız .... Eski sisteme göre devam etmemi söylüyorsunuz ? O zaman eski tesislerim için sadece e-çevre izinlerim de gözüksün diye dilekçe vereceğim .... Madem öyle sistem yenileniyor ise eski yada yeni hepsini sıfırdan girilse sağlam bi şekilde çok güzel olacak :S ama ...Bakanlıktan da ne kadar yetkili varsa zaten telefona cevap vermiyor.:confused:
 
arkadaşlar yeni danışmanlığına başladığım bir tesisimin trafo bölümü var ve bu bölümle ilgili pcb envanteri beyanının olup olmadığını nasıl bulabilirim? bu konuda bilgisi olan varmı
 
Üst