• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yeni Yönetmelik Yayımlandı...

ÇEVRE YÖNETİMİ HİZMETLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK neresinde yazıyor "başka bir işte tam zamanlı olarak çalışmadığını" bir çok meslektaşım o zaman ne isg ne lpg sorumluk müdürlü olarak herhangi bir hizmet veremeyeceğini" üstüne birde taahhütname veriyorsun büyük bir sıkıntı bir çok meslektaşım için.
 
çevre görevlisi süresi dolmadan şu kadar zaman önce başvuru yapılması gerekiyor gibi bir ifade yok değil mi? Belge sürem bitmeden başvurmam yeterli sanırım.
 
Merhaba,

Başvuru formunda oda üyeliğimin devam ettiğini taahhüt ederim kısmı kaldırılmış. Başvuru yapan arkadaşlar varmı bekleyelimmi yoksa bizler de başvuru yapalımmı?

Benim sertifika sürem eylülde doluyor.
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    31.4 KB · Görüntüleme: 33
Üst