• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yeni Yönetmelik Yayımlandı...

Arkadaşlar buradan sıkıntılarımızı sorunlarımızı konuyla ilgili gerçekten bilgi verebilecek olduğumuz bir yazı hazırlayalım. bu yazıyı önce bir arkadaşımız oluştursun, sonra hep birlikte okuyalım ve birlikte eklemek istediklerimizi tamamlayalım . Sonra buradan yazının çıktısını alıp herkes ulaştırabildiği devlet büyüklerine, millet vekiline vb. kişilere ulaştırmaya çalışsın, belki böylece birilerine sesimizi duyurmuş oluruz. yoksa buradan birbirimizle dertleşirmişiz gibi oluyor.
 
bi süredir yokumda uzak kalmışım meslekten konuşmalarda sanki öyle ibareler okudum :)
[automerge]1570289203[/automerge]
yani çevre görevlisi belgesi yenilemek için oda kayıt zorunluluğu yok diyorsunuz
 
Arkadaşlar merhaba danışmanlık firmalarında en az 4 çevre görevlisi bulunması şartı 30 Ekim'e kadar tamamlanması gerekiyordu. Bu şartı sağlamayan firmalara hangi yaptırımlar uygulanabilir?
 
Merhaba; aynı vergi numaralı işletmelere çevre danışmanlık verilmesi kaldırıldığı için, danışmanlık belgemizi iptal ettirip, çevre yönetim birimi kurduk. Şimdi TMMOB dan BTB yenilenmesi için yazı gelmiş. Onayınıza ihtiyacım var, belgeyi yenilememiz gerekmiyor öyle değil mi?
 
"aynı vergi numaralı işletmelere çevre danışmanlık verilmesi kaldırıldığı için" derken ne demek istediğinizi anlamadım.
danışmanlık firmalarının laboratuar olarak MELBES' e giremeyeceğimi yoksa aynı vergi numaralı işletmelerin ( imalathane - sanayi kuruluşu vs) mi çevre danışmanlık verilmesi mi tam çözemedim @dyg
ben daha işin bu kısmındayım, bilgi vere bilir misiniz (:
 
@dyg tamam, şimdi anladım teşekkürler
Ben de aynı vergi numaralı ama farklı adreslerde imalathaneleri olan firmalarla ilgili bir durum olarak anlamıştım. yani dışarıdan danışmanlık alan.
ilgi ve yardımınız için teşekkürler (:
 
Üst