• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yokmu Bir Kalite Danışmanı ? Çevre Risk Analizi Yapabilecek?

huseyinozgur

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Haziran 2017
Firma
kutlusan kafes aş.
Sayın Çev.Müh.Net üyeleri ALLAH rızası için tablo yapımı için parası ne ise verilecek bir kişi yok mu? Herkez tablo yapmaktan kaçıyor, yok mu bu işin uzmanı olan ? Tabloyu yapıp gönderiyoruz danışmana aynı şekilde geri gönderiyor bize. BV denetlememiz olacak, Çevre RİSK ANALİZİ yapacak kurum, şirket veya şahıs varsa tanıdığı olan lütfen sizden rica ediyorum bana ulaşsın. Bana sayfada lütfen tablo önermeyin denetmen istemiyor begenmiyor olmamıs diyor. Denetmen artık delirtecek beni.. Sizden ricam tanıdıgınız biri mevcutsa lütfen benle iletişime geçsin..
 
Mevcut tablonuzu şirket adını silerek anonimleştirip atın bakalım. Neyi beğenmemiş anlayalım da ona göre tablo yapalım.
 
Üst