• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönelim Akademi

Firma adresi
1.Murat mah. 4. Sok. Elasko 79 4/B Blok Daire No:11 Merkez/Edirne
Firma telefonu
05057233652
Mail adresi
sedatsemihbasturk@hotmail.com
Web Adresi
http://akademiyonelim.com/
Faaliyet bölgesi
  1. Tüm Türkiye
Faaliyet Alanları
ÇEVRE LABORATUVAR HİZMETLERİ
KİMYASAL DEĞERLENDİRME UZMANLIĞI
ISO/ IEC 17025 STANDART EĞİTİMİ
LABORATUVAR EĞİTİMLERİ
Yönelim Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2019 yılında, son yılların en dikkat çeken sektörü olan kimya ve laboratuvar sektörüne nitelikli uzman ve personellerin yetiştirilmesi amacıyla kurulmuştur. Seçkin eğitmen kadromuz ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Kursiyerlerimizin memnuniyeti ve elde ettikleri başarılar ile büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz. Eğitimlerimiz Türkiye geneli yapılabilmekte olup kursiyerlerimizin memnuniyeti ve taleplerine uygun eğitim verilmesi esas alınarak eğitim planlaması yapmaktayız.

*KİMYASAL DEĞERLENDİRME UZMANLIĞI

*ISO/IEC 17025 STANDART EĞİTİMİ

*ÇEVRE LABORATUVARLARI İÇİN PERSONEL STANDART, ÖLÇÜM VE SAHA EĞİTİMİ

*LABORATUVAR PERSONELLERİ İÇİN EĞİTİMLER

DETAYLAR İÇİN LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ ...

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst