• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ZDHC YASAKLI LİSTESİ

Şilan Bağcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Eylül 2021
Şehir
Diyarbakır
Firma
Tekstil fabrikası
Merhabalar ,
bir kimyasal ürünün ZDHC ,MRLS1 1 , VEYA 2.0 yasaklı listesinde olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
net bir şekilde güvenip emin olduğumuz bakabileceğimiz bir site var mı
 
Merhabalar;
ZDHC için kimyasal ürünü aldığınız firmadan ürün ZDHC Belgesini isteyip Level 1, Level 2, Level 3 seviyesini kontrol edebiliyorsunuz. (Uygun seviye Level 3)
INDITEX için THE LİST' e bakıp ürünün A, B, C seviyelerini kontrol edebiliyorsunuz. (A-Uygun, B-Kontrollü, C-Yasaklı)
 
Merhaba, ayrıca linkte ZDHC MRSL V.2 kısmına tıklayıp kimyasalın CAS numarası yazılarak da kontrol sağlanabilir. Bu platformda kaydı çıkmayan kimyasal da yasaklı kimyasal maddeler listesinde yer almıyor anlamına gelmektedir.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
İnditex The List içerisinde A,B ve C kategorilidir kimyasallar ve test gereken kimyasal grubunda olanlar ( B sınıfındakiler) teste tabidir.
 
Üst