Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar çevre yönetim birimimiz var farklı şehirde aynı vergi numarası olan bir fabrikamıza ( EK-2) eçbsden şube olarak atayıp çevre yönetim birimine dahil edebilirmiyiz ?
Cem Bey Merhaba
Yeni çalışmaya başladığım şirkette istanbul dışında fabrikamız ve istanbulda merkez ofisimiz var. Bunlar için eçbsde merkez ofis ve fabrika için şube kaydımız var. Şimdi ise mevcut durumumuza adana bölge, izmir bölge ve ankara bölge ofisimiz eklenecek. Bu bölge ofisleri için eçbsde şube mi açtırmamız gerekiyor? @Cem Yılmaz
Ticaret sicil gazetesinde açılışı gerçekleşecekse ve bu şubelerde de EÇBS'de doldurulması gereken bilgiler olacaksa yapılması gerekiyor. Örneğin sadece bir muhasebe ofisi olacaksa EÇBS açtırmak gereksiz. Ancak bir üretim, depolama faaliyeti olacaksa açtırmak lazım.
Cem YılmazAslında şöyle örneğin adana şubesi için; orada birkaç şantiye olacak, bu şantiyelerin yönetimi için de ofis olacak, oradaki ofise şantiyedeki tehlikeli atıkları tek bir noktada toplamak için küçük bir depolama alanı yapılabilir. (belki ofisin bir odasını). yani o bölgede farklı şantiyelerdeki tehlikeli atıkları tek bir yerden göndermek üzere oraya toplayabiliriz.
duygu G.Bahsettiğiniz yapılamaz. Tehlikeli atığı bir tesisten alıp, başka bir tesise götürüyorsanız hem aracın hem atığın götürüldüğü tesisin lisanslı olması lazım. Ne kadar şantiye varsa, o kadar şube açılışı yapılmak zorunda.
Cem YılmazAma 50 kg altı atık olsa bile mi? şantiyelerden 1 kilo atık ya çıkıyor ya çıkmıyor, bunları ofiste geçici depolayamaz mıyız? buradanda lisanslı firma çağırıp, geri kazanım/bertarafa gönderebiliriz diye düşünmüştüm.
duygu G.50kg altı atık olursa da ancak taşıyabilirsiniz. Nihayetinde atığı indirdiğiniz yer sizin sahanız olamaz.
Düşünsenize sizin dediğiniz mümkün olsa, bütün OSB el ele verip bir araca yükleyip yol maliyetini en aza düşürürdü
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.