Skdm raporlanması sadece ihracat yapan firmalar için mi zorunlu? bunu nereden öğrenebilirim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim (9190)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhaba tesisimiz için raporlama yapacağız fakat daha ihracat yapmaya başlamadık bu yüzden bekleyebilir miyiz? İhracat yapacağımız zaman mı skdm raporlaması yapmamız gerek?

Üyeler Görebilir
Merhaba, SKDM tabi misiniz? Hangi sektörde faaliyet gösteriyorsunuz? Neden anonim olarak yazdınız onu da merak ediyorum. Sorduğunuz soru ile SKDM arasında bağlantı kuramadım.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Anonim (3bad)Bununla alakalı bir yasal düzenleme tam olarak yok. Çünkü bu bizle alakalı değil Avrupa Birliği ile alakalı. Yasal düzenlemeyi yapan kurum Avrupa Birliği. Avrupa Birliğine ürün satıyorsanız ve demir-çelik, alüminyum, çimento, gübre, elektrik ve hidrojen sektörlerinden birinde iseniz şu anda sizi ilgilendiriyor. Diğer sektörler için gelecekte ne olur bilmiyoruz.

Not: Anonim olarak soru sorma hakkınız vardır. İyi forumlar.

Detaylı bilgi:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Anonim kardeşliği :) Bende anonimlerin sorularına cevap vermeme hakkımı kullanacağım.

Üyeler Görebilir
Tarık ErdemYani şuan iğneleniyor muyuz anlamadım ama ben yine de açıklayayım 😃 Benzer soruyu sorduğum bu forumda tanıdık olan bir arkadaşım var ancak kendisi bana net cevaplar veremiyor. Kendisinden habersiz tekrar bu soruyu sordum burada. Eğer anonim olmasaydım ismimi görüp bana darılacaktı ''ben zaten sana söylemiştim diye'' darılacağına eminim. Bu nedenle anonim olmak durumundayım. Ayrıca sonuçta bu bir özgürlük,bir seçenek. O butonu oraya koymuşlar. Herkes rahatsızsa anonim olma durumundan kaldırırlardı diye düşünüyorum :)