• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

020104 atık kodu ve tat

oknozkn06

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Aralık 2016
Şehir
Ankara
Firma
Yeni Birlik
Öncelikle herkese merhaba,

020104 Kodlu Hurda Plastik(Tehlikesiz) atığın Toplama Ayırma Tesisine alınması mümkünmü? Eğer mümkün ise Ambalaj ve Kütle dengede girdileri çıktıları nasıl yapılmalı yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır?
 
Kardeşim merhaba, bu atik kodu ile tehlikesiz atik alman icin toplama ayirma belgesi alabilirsin. Tehlikesiz atik toplama ayirma belgesi aldiktan sonra kutle denge sistemine giris ve cikislari yapacaksin. Örnek veriyorum atik kabul islemlerinden gelen atığı, atik gonderim islemlerinden ise tat veya geri kazanim lisansi olan tehlikesiz atik alan firmalara satiginda cikis yapacaksin
 
tesise kabul edilecek atık kod listenizde 020104 kodlu atık var ise kabulunü yapabilirsiniz.Listeni kontrol edebilirsin.(Tabi toplama ayırma belgen var ise). Motatdan tehlikesiz atık girişinden sisteme giriş yapmanız gerekiyor.Çünkü atık kodu ambalaj değil tehlikesiz atık.
 
@Olgaç Sürmelihindi
Olgaç bey merhaba TAT lisansımız var ama tehlikesiz toplama ayıra belgemiz yok bu durumda yapmamamız gereliyor ozaman.
 
@Ahmet Doğan
peki tehlikesiz atık belgesi alındıgında tat tesisinden tat tesisine atık alım söz konusu oluyormu
 
Üst