Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, bu duyurunun yayınlandığı süreden bu yana izinliydim ve şimdi çalışma takvimini girmeye çalıştığımda giriş yapamıyorum. Firma sorumlusuyum, duyurudaki basamakları takip ettiğimde işlem yapamıyorum. Firma yetkilisi için de aynı şeyleri denedim. Aynı hatayı aldım. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
Sistem epey stabil hâle geldi aslında. Kurum\Kuruluş İşlemleri kısmındaki Kurum Kuruluş Bilgileri -> Çalışma Takvimi bölümünden gelecek günler için plan yapabilirsiniz. Yalnızca aynı ve geçmiş günlerde değişiklik yapılamıyor şu anda.
Cem YılmazÜniversitenin çevre yönetim birimi var. eyeterlilik mailine de yazmıştım sorunumu az önce cevap geldi. Çok farklı aklıma gelmeyen bi sorun çıktı. Tam zamanlı görünmeyle alakalı bir sorunmuş..
İlginize teşekkür ederim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.