ÇEVRE İZİN LİSANS KONULARINDA HATALI SEÇİM

Üyeler Görebilir
iyi günler arkadaşlar,
danışmanı olduğum ek-2 , "tehlikesiz atık geri kazanım ve xps üretimi" yapan bir tesisin çevre izin yüklemesini yapacağım fakat benden önceki çevre görevlisi lisans konularında hava emisyon ve tehlikesiz atık geri kazanımı seçmiş GFB bu şekilde alınmış. tesisin uygunluğunda hava emisyondan muaf olduğu belirtilmiş ve hava emisyonla alakalı hiç bir durumu yok ne toz ne emisyon-imisyon vb. sanırım konuları seçerken bi yanlışlık olmuş . lisans başvurusunda hava emisyon butonu var . Bunu nasıl çözümleyebilirim daha önce karşılaşan oldu mu ? yardımcı olursanız sevinirim.
 
Üyeler Görebilir
@demet.e

"tesisin uygunluğunda hava emisyondan muaf olduğu belirtilmiş"

İbaresinde tezatlık yok mu? GFB alınırken İl Md. Uygunluk Yazısı isteniyor, çevre izni aşamasında değil. Bu aşamada denetime gelenler dememişler mi "neden hava emisyon konusunu da eklediniz" diye?
 
Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz
işte evet Cem Bey, tezatlık orda hani uygunlukta belirtilmesi beni kurtarabilir belki o yüzden belirttim onu. işten ayrılan arkadaşa ulaştım GFB denetimine gelinmemiş. Gelseler yada evrakları dikkatlı incelemiş olsalar farkedilirdi.
 
Üst