Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Çevre İzin Lisans yenileme başvurusu yaparken bir problemle karşılaşıyorum ve nasıl düzelteceğimi bulamadım .
il müdürlüğüne attığım mail ile birlikte ekliyorum. Şuan kimseyi de müdürlükte bulup soramıyorum . Fikri olan yardımcı olabilir mi? süreyi geciktirmek üzereyiz
Teşekkürler,
dozsoy3mükerrer kayıt yapılmış anladığım kadarıyla. öncelikle 223581674 çevre kimlik nolu tesisi EÇBS de aktif ettirin. (muhtemelen il çevre müdürlüğüne dilekçe ile başvurmanız gerek) sonra e-yeterlilik sistemi üzerinden bu tesise atama yapın önceki tesisi de üzerinizden kaldırın. işlemlere bu tesis üzerinden devam edin.
Şafak Yılmazdoğru ÇKN de olan tesise kendimi atamak için e-yeterliliğe girdiğimde
tesis listesinde firmayı göremiyorum.
neden olduğu ile ilgili bilginiz var mı?
dozsoy3Danışman firma iseniz önce tesis ile yapılan protokolü eklemeniz gerekiyor. mevcutta izni olmayan tesis ile protokolünüz var. Danışman firma hizmet verilen tesisler kısmından yeni tesis ekle den protokol yüklemeniz gerekli
Başvuru için il müdürlüğü onay yazısı dahil süre 6 ay sanıyorduk. daha doğrusu şirkette bu işleri kontrol eden personel çıktı.
Bugün de son 6 aylık süreçten önceki son gün
İl müdürlüğüne de ulaşamıyorum sizce müdürlüğün bu konuda bir esnekliği olabilir mi?
Bilgisi olan var mı?
Son 6 ay içerisinde onaylı bir il müdürlüğü uygunluk yazınız yok ise(ve bugünde başvuru yapıp onaylı yazı almanız imkansıza yakın bir ihtimal) malesef başvurunuz düşer.
dozsoy3Sistem üzerinden başvurular yapıldığından uygunluk yazınızın olmamasından dolayı bir sonraki yenileme basamağına sistem aktarmıyordu sanırım. Konuyla ilgili forumda bir çok yorum ve konu bulunmaktaydı. Dilerseniz onları inceleyebilirsiniz.
Fakat maalesef sistem mazeret kabul etmiyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.