Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Gfb başvurusu hiç yapmadım ama izin başvuruları yaptım buna dayanarak söylüyorum ki büyük bir ihtimalle yapamazsınız çünkü izin lisansta sisteme belgeleri yüklerken çevre görevlisinin imzası isteniyor.
@GüldenASLAN peki sonraki aşaması için danışmanlık mı almak gerekiyor?Belgeyi alana dek.ve Çevre görevlisi belgesi eğitimi sık olan bir eğitim midir bilginiz var mı ?
Faaliyetiniz Çevre İzin Lisans Yönetmeliği Ek 1 veya Ek 2 de yer alan faaliyetlerden ise evet danışmanlık almanız gerekiyor ki siz zaten Gfb almaktan bahsediyorsunuz yani izne tabisiniz demekki ek kapsamındasınız danışmanlık almanız gerekiyor. Ben bu sene aldım belgemi sanırım kasım gibiydi, belki bu sene de o aralar eğitim açabilirler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.