Çevre görevlisi belgesi

Üyeler Görebilir
iyi akşamlar arkadaşlar, çevre görevlisi belgesi başvurusunda kimlik bilgilerini doldururken tc girdikten sonra diğer kutucuklar otomatik dolması için kimlik paylaşım sitemine kayıtmı olmak gerekiyor. Yoksa nasıl otomatik olarak doldurulur acil yardımınız lazım arkadaşlar.

Üyeler Görebilir
@Ahmetgk Ahmet Bey ben de Tc numaranızı girdikten sonra diğer bilgilerinizi de girin ad soyad kısmına birşey yazılamıyor sadece ancak diğer bilgileri kayıt ettiğiniz de otomatik olarak ad soyad kısmıda kendiliğinden geliyor.

Üyeler Görebilir
farklı tarayıcılardan da denedim olmuyor kişi bilgilerini kaydet dediğimde ikinci aşamaya geçmiyor

Ekli dosyalar

• adsız 1.png
    adsız 1.png
    57.4 KB · Görüntüleme: 68
Üyeler Görebilir
resmi pek algılayamadım @sefatugayyilmaz daha doğrusu çok net değil. T.C nizi kullanarak işlemlerinize devam edemiyosunuz anladığım kadar bu sistemsel bir hata olabilir.Bakanlığın çevre görevlisi belgesiyle ilgilenen arkadaşları aramanız da fayda var.Belki T.C nizi mersisten aktarımda sıkıntı yaşanıyor olabilir.

Üyeler Görebilir
@rıdvan doymaz bey ilgimi çektiği için soruyorum.Belge başvurunuzu yapmış mıydınız o dönem ücreti filan ödenmiş miydi yani? Biliyorsunuz eğitime katıldıktan sonra 1 yıla kadar belgeyi almaya hak kazanıyoruz.O dönem içerisinde alınmazsa belge için tekrar eğitime katılmak gerekmez mi?o_O

Üyeler Görebilir
@ASUDE ÇAVDAR sadece 2014 de eğitime gitmiştim. işime yaramadığı için almadım.eğitim katılım belgem kayboldu. dilekçe yazdım. gönderdiler.bu ay gerekli işlemleri yaptım.çevre görevlisi oldum.
yani çalışmaya başlamadan belgeyi almak mantıksız.zamanı boşuna gidiyor.

@fatihkali Yukarda 2011 yazdımda 2021 olacaktı :D

Üyeler Görebilir
iyi akşamlar.. bende java ve gerekli programları kurdum ancak kilit çözmede yeni pin butonu çıkmıyor.. yardımcı olursanız çok sevinirimm