Çevre Görevlisi Belgesi

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba. Geçen sene çevre görevlisi eğitimi aldım ve eğitimi başarıyla tamamladım, katılım sertifikası elektronik ortamda düzenlendi. Ancak ücreti yatırarak belgemi almadım. Sistemde aktif bir çevre görevlisi olabilmek için sanırım bu belgeyi almam gerekiyor. Belgeyi alabilmek için ne yapmam gerekmektedir.

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar çevre görevlisi belgemi açamıyorum . Onaylanmış başvurulardan belgenin üzerine tıklıyorum fakat açamıyorum . İlgili yerde mail attım bende açılıyor dedi. Bir kaç bilgisayardan denedim ama olmadı. Bu durumla karşılaşan var mıdır ? Yani vize zamanı gelse açamadığımdan yenileyemeyeceğim .

Üyeler Görebilir
2021 de belgenin süresi bitiyor. Vize başvurusu yapmak istesem yapamıcam çünkü belgenin üzerine tıkladığımda açılmıyor diğer sayfayı göremiyorum .ss.JPG Burdan ilerliyemiyorum .

Üyeler Görebilir
2017'de alınan belgeleri göremiyoruz çünkü 2018'de Mayıs ayında geldi yeni sistem. 2019 başvurunuz nedir? Soyadı mı? Oradan ilerlemeye çalışınca ne oluyor?

Üyeler Görebilir
bende bu ödeme ekranı ve referans bilgisi çıkmıyor. nasıl yapacağımı çözemedim.

Ekli dosyalar

• 7.jpg
    7.jpg
    147.5 KB · Görüntüleme: 14
Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz ilk defa başvuru yapılıyormuş gibi geldi bana :rolleyes: , @mehmetsurmeli ilk defa mı alacaksınız belgeyi yoksa vize işlemi mi? İlk defa alınıyorsa yönetmelik gereği başvuru ücreti şartı aranmaz denilmekte.

Belge bedeli
MADDE 16 – (1) Bu Yönetmeliğe göre yeterlik belgeleri, 8 inci maddenin birinci fıkrasında talep edilenlere
ilaveten Bakanlıkça belirlenen başvuru ücreti karşılığında verilir. Bakanlığa yapılan başvurudan vazgeçilmesi halinde
başvuru ücreti iade edilmez. Ancak ilk defa çevre yönetimi hizmeti yeterlik belgesi başvurusu yapacak kişilerde, başvuru
ücreti şartı aranmaz.

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar ben yeni mezunum ve çevre görevlisi belgesini yeni aldım. Ben belge için hiç bir ücret ödemedim bu yüzden sanıyorum ki 2019 ve sonrasındaki yeni alınacak olan çevre görevlisi belgeleri için ücret ödenmeyecek.