Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben yeni çevre mühendisiyim. Çevre görevlisi belgesi almak konusunda değişiklikler olmuş galiba güncel şartlar hakkında bilgi alabilir miyim?
Merhaba çevre görevlisi belgesi için mobil imza düşünüyorum. Hattım Vodafone, forumda Vodafoneda sıkıntı çıktığı söylenmiş sizce başka bir operatöre geçmeli miyim?
Vodafone hâlâ Çevre ve Şehircilik ile sözleşme imzalamadığından kullanılamıyormuş. Turkcell ya da Türk Telekom geçmeniz gerekiyor. Ben 2015'ten beri Turkcell kullanmaktayım. Özellikle dağ başındaki firmalarda da iyi çeken bir telefona ihtiyaç duyabiliyorsunuz. Türk Telekom sıkıntı yaşatıyor diye Turkcell tercih ettim. Yıllardır memnunum. Aylık ücreti 8 TL'dir.
Mobil imzayı mevcut operatörümü değiştirmemek adına Türk Telekom'dan aldım ve şuana kadar kullandığım işlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak benimde aklıma takılan başka bir soru var.
Hem mobil imza, hem e-imza kullanmakta bir problem olur mu? Mobil imza hareket halindeyken de kullanılması avantaj ancak zaman zaman sorun yaratabildiğini duyuyorum. E-imza daha problemsiz sanırım ancak onun da ulaşılabilirliği sıkıntı. İkisinin de olması bir problem mi? Maliyetini konu dışında tutarak daha garantici bir çözüm için uygulanabilir mi?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.