Çevre Görevlisi Belgesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Grup74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Öncelikle herkesin Kandilini kutlarım. Çevre Görevlisi belgesi için evrakların hepsini yükleyip eklentileri de indirdim fakat E IMZA gönder dedikten sonra sürekli işleminizi tamamlayın yaısı çıkıyor yardımcı olabiir misiniz ?

Üyeler Görebilir
E İmza falan hersey tamam tarayıcıda problem olabilir mi
[automerge]1586278307[/automerge]
ya da fotograf yuklemede

Üyeler Görebilir
Evraklarınızı fotograflarınızı yüklediyseniz ön izleme ile bunu kontrol edebilirsiniz. Ücret dekontu ve dosya boyutları 10 mb geçmemeli ondan sonra e-imza ile imzalamanız gerekli

Üyeler Görebilir
kardeşim e devlete e imza ile giriş yaptım Ama e imza ile gönder deyince bir türlü olmuyor istersen ben buradan numaramı atayım sen benimle iletişime geçersen çok mutlu olurum kaç gündür bununla uğraşıyorum . No:0535391XXXX

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
bu sitede kurulumu ve yapman gerekenler anlatılıyor burdan bi incele .
[automerge]1586310592[/automerge]
İndirmen gereken programlar ve eklentiler. E devlete e imza ile girmekle olmuyor.

Üyeler Görebilir
Bir katı atık depolama tesisinde işe başladım çevre görevlisi belgem yok almalı mıyım? Nasıl alınıyor bir yol gösterebilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Merhaba ,

ECBS üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor. Tabi ki bununla ilgili evraklarınızı dad (diploma ,fotoğraf vb) hazırlayıp yüklemelisiniz.
Daha sonra e imza tamin ederek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Site içerisinde sorunuzun detaylı cevapları da mevcut biraz gezinerek ilgili cevaplara ulaşabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Merhaba ,

Sizin başvurunuzla ilgili , E imza ile giriş yapmanız yeterli olmuyor.

Şöyle ki,

1- Yüklediğiniz dosyaların boyutları ve türleri uygun olmalı
2- E imza kullanırken bilgisayarınızda tüm e imza eklentileri yüklü olması gerekiyor.
3- Yükleme yapmadıysanız bununla ilgili temin ettiğiniz firmadan yardım isteyebilirisniz.
4- tüm bunları yaptıktan sonra hala hata oluyorsa tarayıcı değişikliği yapın.
5- Yine de aksiyon alamıyorsanız sistemsel bir sıkıntı vardır sonradan denemeye devam edin.