İş İlanları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinmiş üye 29412
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Her şirket illa ki deneyim istiyor sadece biz çevre mühendisleri için değil hemen hemen bütün diğer mühendislik dallarından yeni mezun olmuş mühendisler için de büyük bir sorun işverenler bu konuda hiç geniş değiller sonuçta çalışmaya başlamadan önce nasıl deneyim kazanılabilir ki bir düzenlemenin gelmesi şart odaların bu konuyla ilgili çözüm üretmesi gerekmiyor mu sizce de?
 
Üyeler Görebilir
@taha.ibrahim

Deneyim istemeyen işi arayıp bulmanız ya da KPSS 'ye çalışıp 90 almanız gerekiyor. Maalesef durumumuz bu ancak odadan bir şeyler beklemek fazla hayalcilik şu anda. Oda ne yapabilir ki? Size tecrübeyi aşı yolu ile enjekte edecek hâlleri yok. Odadan önce okulunuz tecrübe katabilir mesela. 7 Dönemde tüm derslerinizi verip, 8. dönemi bir firmada stajyer gibi çalışmanıza ayırabilirler.

Dipnot: "Her iş deneyim istiyor" diye düşünüp kenara çekilmeyin. Tecrübe istemeyen tonla iş ilanı var. Size uygun olmayabilir, orası ayrı.
 
Üst