İş Tecrübesi Edinme

Üyeler Görebilir
Merhaba. Bir geri dönüşüm tesisinde iki aydır çalışıyorum. Kendimi geliştirmek adına neler yapabilirim. Boş zamanlarımda neleri okumalı araştırmalıyım. Bu benim ilk işim çok acemilik çekiyorum. Bi şeyi yapamayınca kendimi kötü hissediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üyeler Görebilir
Bence KPSS çalışmak çok mantıksız bir olay. İnsanlar kendilerini yırtıyorlar 1 senelerini veriyolar ve sonuç olarak 85 86 alıp atanamıyorlar. Olan boşa giden 1 senenize oluyor. İSG, TMGD, proje yönetimi, office gibi alabilceğiniz eğitimlere yönelin.

Üyeler Görebilir
Cevaplarınız için teşekkür ederim. İş güvenliği uzmanıyım tmgd sınavına çalışıyorum. Kpss değil amacım. Şu an geri dönüşüm sektöründe geliştirmek istiyorum kendimi.

Üyeler Görebilir
Merhaba,

Geri dönüşüm tesisinde çalışıyorsunuz öncelikle tesisiniz tabi olduğu yönetmeliklere uygun mu değil mi? Bunu öğrenmek için ilgili yönetmelikleri inceleyin. Yapılması gereken bildirimler, başvurular var ise bunların nasıl yapıldığını öğrenin. İç tetkik ve eğitimlerle ilgili çalışmalar yapılmış mı? Yapılmadıysa nasıl yapılır araştırın. Tesisin Çevre Mevzuatlarına uygunluğunu sağladıktan sonra artık yabancı dil mi öğrenmek istersiniz autocad vb. programlar mı istediğiniz alana yönelirsiniz kendinizi geliştirmek için. Ama ilk önce çalıştığınız yerin prosesine hakim olmanız ve işletmeyi Çevre Mevzuatlarına uygun hale getirmeniz zaten uygunsa sürecin yönetmeliklere uygun devam ettirilmesini sağlamanız lazım. Kolay gelsin.