İlçeler için Sıfır Atık Projesi Hazirlanmasi

Üyeler Görebilir
Merhabalar,sorumlu bulundugum ilce belediyesi adina bakanlik sıfır atik projesi hazirlanmasini istemis ama nasil hazirlamam gerektigini bilmiyorum rica etsem yardimci olur musunuz?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Başak eylülMerhaba,

Sıfır Atık Yönetim Planı formatına göre Belediye ve çevre il müdürlüğü ile görüşerek atık planlarınızı yapabilirsiniz. Sıfır Atık Bilgi Sisteminde Belediye binası ve/veya genel için olan maddeleri sağladıktan sonra başvuru yapacaksınız. İlk etapta bina için başvuru yaptım ben. İlk başvuru onaylandıktan sonra genel için başvuru yapılabiliyor bilginiz olsun.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Sıfır Atık Sistemi için eçbs uygulaması üzerinden başvuru yaptık, daha sonra yapmamız gereken başka bir aşama bulunmakta mıdır?Yönetim Planını ne zaman il çevre müdürlüğüne sunmamız gerekmektedir ?

Üyeler Görebilir
İlçe belediyesi için soruyorsanız; Belediyenin genel için olan başvuru kısmında sıfır atık yönetim planını sisteme yükleyebilirsiniz. Tabi diğer madde şartlarını da yerine getirerek başvuru tamamlanıyor. İl Müdürlüğü incelemeye geldiğinde tutanak tutuyor. Sıfır Atık Yönetim Planı uygunluğuna onay verirse Sıfır Atık Belgenizi sistemden görebilirsiniz.