Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır atık yönetmeliğini okumanızı tavsiye ederim. İlçe belediyeler için sıfır atık sisteminin nasıl kurulması gerektiği ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Yine takıldığınız nokta da yardımcı oluruz.
Sıfır Atık Yönetim Planı formatına göre Belediye ve çevre il müdürlüğü ile görüşerek atık planlarınızı yapabilirsiniz. Sıfır Atık Bilgi Sisteminde Belediye binası ve/veya genel için olan maddeleri sağladıktan sonra başvuru yapacaksınız. İlk etapta bina için başvuru yaptım ben. İlk başvuru onaylandıktan sonra genel için başvuru yapılabiliyor bilginiz olsun.
Sıfır Atık Sistemi için eçbs uygulaması üzerinden başvuru yaptık, daha sonra yapmamız gereken başka bir aşama bulunmakta mıdır?Yönetim Planını ne zaman il çevre müdürlüğüne sunmamız gerekmektedir ?
İlçe belediyesi için soruyorsanız; Belediyenin genel için olan başvuru kısmında sıfır atık yönetim planını sisteme yükleyebilirsiniz. Tabi diğer madde şartlarını da yerine getirerek başvuru tamamlanıyor. İl Müdürlüğü incelemeye geldiğinde tutanak tutuyor. Sıfır Atık Yönetim Planı uygunluğuna onay verirse Sıfır Atık Belgenizi sistemden görebilirsiniz.
Gaziantep İl Çevre Müdürlüğünün sıfır atıkla ilgili hazırlamış olduğu sunum ve çalışmalara aşağıdaki linkten ulaşabilrisiniz. Faydalı bilgiler bulunmaktadır. İncelemenizi tavsiye ederim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.