• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2018 Çevre Görevlisi Eğitimi

Sare G.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Ocak 2015
Firma
Tıbbi Atık Tesisi
Merhabalar;
Ben Temmuz ayında mezun oldum ve 2017 yılındaki son eğitimi kaçırdım ve bu yıl ki eğitime katılmak istiyorum. uzun zamandır da eğitimin açılmasını bekliyorum. Siteleri takip ediyorum ancak hala bir duyuru yayınlanmadı. 2017 yılında 30 Martta eğitim düzenleneceği duyurusu yapılmış acaba bu yıl ki eğitim ne zaman düzenlenir ? Çalıştığım yer gereği ihtiyacım var. Yakın bir zamanda açılabilir mi eğitim?
 
@saregrn

Merhaba,

Eğitim tarihi çok önceden duyurulmuyor maalesef. Genellikle 1 ay kala duyuru yayımlanıyor. Bakanlık ve TÜÇEV'in web sitesindeki duyuruları takip etmeniz gerekiyor. Genellikle Mayıs - Kasım şeklinde 2 eğitim açılıyordu ama geçen sene Temmuz'da açılmıştı. Durumun aciliyeti varsa, siz belge alana kadar bir firmadan hizmet alabilirsiniz.
 
@saregrn


Bende bekliyorum eğitimin açılmasını bakanlıktan ilgililerle konuştum geçen ay Mart ayında açılma ihtimali yüksek olduğunu söylediler geçen yıl 31 martta duyuruldu bu sene nisan olucak heralde yani bu ay
 
Üst