emelkarakulak
Kayıtlı Kullanıcı
Şuan sorularla boğuşmakta olup, evsel atıksu D sınıfı Modül 4 sorularını cevaplayan arkadaşlar var mı?Paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar Selam,
Endüstriyel sınıfta A sınıfı için eğitimi tamamladım ama sizin bahsettiğiniz modüller içerisinde bölümle ilgili çıkan değerlendirme sorularını görmedim. Soruları paylaşan arkadaşlar var mı?
Şu mesajımda paylaşmıştım. PDF'leri incelemeniz lazım, birçok modülün sonunda yer alıyor sorular.
AAT - Tesis Sorumlu Eğitim Videoları ve Dökümanlar Hk.
AAT Sorumlu Belgesi Sınavları için yardımlaşma ve bilgi paylaşımı grupları oluşturulmuştur.
A=Bağlantıyı görmek için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapın veya üye olun.
B=Bağlantıyı görmek için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapın veya üye olun.
C=Bağlantıyı görmek için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapın veya üye olun.
D=Bağlantıyı görmek için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapın veya üye olun.
merhaba,bu linkler çalışmıyor sanırım?
Telefonunuza uygulamayi indirin. AAT diye arama yapip linki bulabilirsiniz
2021 başvuruları ne zaman olur? İş güç nedeniyle başvuramadık, üstüne ücreti de olur bu işin.
Bugün Telegram grubunda bu sınavla ilgili Bakanlık yetkililerinin de müdahil olduğu ciddi tartışmalar yaşandı. Ben dahil bir çok arkadaş, bu eğitimin Çevre Mühendisleri için gereksiz olduğu konusunda hem fikir olduk. Hatta, @Fatih Koçak bey bu hususta toplu hareket ederek bir itiraz hareketi başlatılabileceği üzerinde durdu. Sonuç olarak, Çevre Mühendislerinin büyük bir çoğunluğu bu tarz eğitimlerden, birinin bitip diğerinin başlamasından, bir sonraki dönemde başka bir yeterlilik belgesi alınması zorunluluğu doğabileceğinden ciddi anlamda şikayetçi. Ancak itirazlarını nasıl dile getireceğini ya bilmiyor ya da birlik olunamadığı için yapılacak itirazın ses getiremeyeceğine inanıyor.
Bugün Telegram grubunda yaşananlar umarım bir kıvılcım olur ve giderek büyür. Gerçek anlamda birlik olunarak hareket edilip yapılması gerekenler yapılır. Artık ciddi anlamda bir yerlerden başlamak gerek...
@sancar eğitimleri almadım sınavlara girmiyorum yani bu benim kendi tepkim. Ama sabahtan beri grup konuşmalarını okuyorum bir sürü tartışmalar oluyor. Haksızlığa uğrayanlar , haksızlığa uğrayanların yanında olanlar, bir şeyler değişsin diye uğraşanlar var ama bakıyorum büyük çoğunluk hala sınav tamamlayıp belge alma derdinde. Bunlara karşın bende birlik olunup bir şey yapılamayacağı düşüncesindeyim. Keşke bir şeyleri değiştirebilsek...
Büyük çoğunluk kelimesinden sonra size kesinlikle katılmıyorum. Herkes bir şeyleri koşturuyor işte. Neden sözlerimiz hep diğerlerini ezerek çıkıyor ağzımızdan? Belge alma derdi ne demek arkadaşlar? Kendi içimizde, biz bize, kendi kendimize kuracağımız en iyi cümle bu veya buna benzer şeyler mi olmalı?
Bugün Telegram grubunda bu sınavla ilgili Bakanlık yetkililerinin de müdahil olduğu ciddi tartışmalar yaşandı. Ben dahil bir çok arkadaş, bu eğitimin Çevre Mühendisleri için gereksiz olduğu konusunda hem fikir olduk. Hatta, @Fatih Koçak bey bu hususta toplu hareket ederek bir itiraz hareketi başlatılabileceği üzerinde durdu. Sonuç olarak, Çevre Mühendislerinin büyük bir çoğunluğu bu tarz eğitimlerden, birinin bitip diğerinin başlamasından, bir sonraki dönemde başka bir yeterlilik belgesi alınması zorunluluğu doğabileceğinden ciddi anlamda şikayetçi. Ancak itirazlarını nasıl dile getireceğini ya bilmiyor ya da birlik olunamadığı için yapılacak itirazın ses getiremeyeceğine inanıyor.
Bugün Telegram grubunda yaşananlar umarım bir kıvılcım olur ve giderek büyür. Gerçek anlamda birlik olunarak hareket edilip yapılması gerekenler yapılır. Artık ciddi anlamda bir yerlerden başlamak gerek...
Bakanlık mesleki yeterlilik kurumu değildir. O nedenle dava açan kazanır. İdari Mahkemeye. Ben de düşünüyorum.
Az önce D grubu sınavına girdim. test sınavda şıkları kaydıran şaşkın öğrenci misali soruları kaydırmışlar C şıkkı yerinde soru var A ve B şıkkı bir önce ki sorunun şıkları D ve E şıkkı da C şıkkında yazılan soruların şıkları bütün hepsini C şıkkı yanı soruları işaretledim..
Az önce D grubu sınavına girdim. test sınavda şıkları kaydıran şaşkın öğrenci misali soruları kaydırmışlar C şıkkı yerinde soru var A ve B şıkkı bir önce ki sorunun şıkları D ve E şıkkı da C şıkkında yazılan soruların şıkları bütün hepsini C şıkkı yanı soruları işaretledim..
Düzelteceklerini sölediler bir açıklama yaparlar artık
Belki de hangisi soru onu test ediyorlar, bulabilecek miyiz diye
Arkadaşlar sizlere bundan sonraki meslek hayatınızda başarılar dilerim. Bir B Sınıfı olarak D Sınıfı soruları paylaştığım için men edildim.
Saygı ve sevgilerimle.
Ekli dosyayı görüntüle 27906
Arkadaşlar sizlere bundan sonraki meslek hayatınızda başarılar dilerim. Bir B Sınıfı olarak D Sınıfı soruları paylaştığım için men edildim.
Saygı ve sevgilerimle.
Ekli dosyayı görüntüle 27906
Sınav bittiğinde sanav bitti diye bir uyarı gelmiyor neden se yaptığım sınav gecerli oldumu hiçbir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?
Sınav bittiğinde sanav bitti diye bir uyarı gelmiyor neden se yaptığım sınav gecerli oldumu hiçbir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?
arkadaşlar merhaba, iki gündür olan sınavlarda aynı sınıftan sınava girenlere farklı soru mu sormuşlar yoksa aynı sorular mı gelmiş. bilgisi olan var mı?
arkadaşlar merhaba, iki gündür olan sınavlarda aynı sınıftan sınava girenlere farklı soru mu sormuşlar yoksa aynı sorular mı gelmiş. bilgisi olan var mı?
AAT - ENDÜSTRİYEL - B GRUBU eğitimini tamamladığım da son 12. video da benzer durumla karşılaştım uzaktanegitim@csb.gov.tr adresine mail attım dönüş olmadı sınavda bugündü eğitim tamamlanmadı göründüğü için sınava katılamadım.
Hangi mail adresine mail atmıştınız?