Ambalaj atıkları toplama ayırma tesisi atık yönetim planı nasıl hazırlanır?

Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar. Ambalaj atıkları toplama ayırma tesisinde yeni işe başladım ve daha önce atık yönetim planı hiç hazırlamadım. Bana bu konuda örnek gönderebilir misiniz?

Üyeler Görebilir
İlk defa çalışıyorum. atık yönetim planı nasıl hazırlandığı hakkında hiç bir fikrim yok. Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Üyeler Görebilir
@tugcemms Atık yönetim planı hazırlaması çok ekstrem bilgi gerektiren şeyler değildir, öncelikle siz hazırlamaya başlayın takıldığınız yerler olursa sorarsınız. Sizden ne atık çıkıyor muhteviyatı nedir bunları ne yapıyorsunuz bunları hazırlayacaksınız zaten. Geçmiş bildirimlerinize bakarak yıllık tesisinize giren ve çıkan atık miktarını görebilirsiniz. Onun dışında ofisten az miktarda geri dönüşebilir amb. atıkları çıkıyordur. Tıbbi atık ve tehlikeli atık oluşturan bir prosesiniz tat'ta yoktur zaten, amb.atığı ile birlikte geleni lisanslı tesise gönderiyorsanız bunun miktarını tesisin uatf formlarından veya yıllık atık beyanından öğrenebilirsiniz. Yemekleriniz dışarıdan geliyorsa tesiste hazırlanmıyorsa bitkisel atık yağ oluşumuda yoktur. Araç bakımları yağ değişimleri serviste yapılıyorsa atık yağ oluşumuda yoktur gibi gibi gibi gibi hazırlayabilirsiniz atık yönetim planınızı.