• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atığı toplama ayırma proje özeti

sedefp

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Mart 2016
Şehir
Aksaray
Firma
BOR-SAN ISI SİSTEMLERİ
GFB için iş akım şeması ve proje özeti hazırlıyorum. Ambalaj atığı toplama ayırma, tehlikesiz ambalaj atığı toplama ayırma ve plastik ambalaj geri kazanım yapılacak. tehlikesiz ambalaj atığı toplama ayırmayı ayrı mı yazmalıyım yoksa ambalaj atığı toplama ayırma ana başlığı altında yazsam da olur mu?
 
s.a toplama ayırma lisansı başvurusunu bakanlık şu aralar kabul etmiyormuş doğrumu acaba bilginiz var mı?
 
@sedefp, post:ambaer: 28077
Merhaba kolay gelsin. Ben granül firması için yapmıştım.ambalaj atıkları ve tehlikesiz atıklarının toplanıp ayrıştırılması ve preslenip geri kazanımindan granül imalatı diye yazmıştım. Siz de preslenme varsa bu şekilde yazabilirsiniz

@aras06
As kardeşim öyle bir şey yok diye biliyorum.
 
Merhaba Olgaç bey, tehlikesiz atık toplama ayırma faaliyeti ve ünitesini proje özetinde nasıl belirttiniz örnek var mı acaba elinizde?
 
@Meryem GÜNGÖR
Eğer toplama ayırma bandı kullanmıyorsa gerek yoktur.tehlikesiz atıklarda toplama ayırma bandı şartı yok ondan dolayı eklemedim
 
Açıklama olarak ne yazmıştınız? bunları belirttiğimde çok boş kalıyor tehlikesiz atık kısmı diğer ünitelere göre. biz de plastik granül yapıyoruz. plastik geri kazanım ahşap geri kazanım var.
 
@sedefp
Açıklama olarak tesise gelen tehlikesiz atıklar ilk olarak kantardan geçmekte olup burada tartım işlemi yapılmaktadır. Tartım işlemi yapıldıktan sonra atıklar cinslerine göre ayrıştırılmak üzere ham madde deposuna alınır ve burada atıklar ayırma personeli tarafından elleriyle türlerine göre ayırmaktadır.Daha sonra atıklar preslenerek satışa sunulur.
 
Teşekkür ederim benim de yazdığım bu zaten sanırım başka da eklenebilecek bir şey yok. Tekrar teşekkür ederim iyi günler :)
 
Üst