Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnız bildirimi gönderebilmek için GDTlerinde sistemde onaylaması gerekiyor onların sisteminde sorun varsa mecburen bekleyecez. Benim şuan /Cler onaylanmadığından bildirimi gönderemiyorum
Merhabalar ambalaj bilgi sisteminde biliyorsunuz aynı vergi numarasına ait tüm tesisler tek bir kullanıcı kodu ile girilmektedir. Bizim firmamızın vergi numarası İstanbul'a bağlı olduğu için kullanıcı kodu ve şifresi alıp bildirim yapıyoruz. Sorum şu bu vergi numarası uygulaması gelmeden önce Balıkesir de bulunan tesisin ayrı kodu vardı ve bildirimleri oradan yapıyorduk. Tüm beyanları ve belgelendirme işlemlerini 2018 yılına kadar hallettik. Şimdi onu kapattırmak istiyorum. Daha önce böyle bir durum ile karşılaşanınız var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.