Petder yönetmeliklerine uyalım demiyorum zaten.
Atık yağlar birbiriyle karıştırılmadan depolanmıyor mu?
Motor yağlarını ayrı depoladığınız taktirde petder yağlarınızı alıyor (Araç yağlarını sadece petder alabiliyor.biliyorsunuzdur).Kendisi atık motor yağlarını analizlerini yapıyor. Size analiz raporlarını gönderiyor. Analiz raporlarını EAYP kullanabilir veya Şirket dosyanıza koyabilirsiniz.
Ama yok ben atık yağlarımın analizlerini ayrı ayrı yaptırırım ona göre gönderirim diyorsanız o tabi sizin bileceğiniz bir iş.
İnanç arkadaşımız doğru söylüyor bir art niyet görmüyorum zaten. Ben başıma geldiği için paylaştım. Petder ile yaptığım görüşmeler neticesinde çıkan bir sonuçtur. Daha önce de dediğim gibi isterseniz analizini yaptırıp da gönderebilirsiniz. Ama petder geldiğinde analiz raporunu sormadan atık motor yağınızı alıp gidecektir.
Ayrıntılı bilgi için petder
İstanbul Merkez Ofisi
Piyalepaşa Bulv. Ortadoğu Plaza, No: 73/10 Okmeydanı 34384 Şişli İstanbul Türkiye
Telefon: +90 212 221 0440
Fax: +90 212 320 3045
Ankara Temsilcilik Ofisi
Dumlupınar Bulv. No: 266 Tepe Prime İş Merkezi, C Blok D: 98 Çankaya Ankara Türkiye
Telefon: +90 312 285 2286
Fax: +90 312 285 2287
NOT:
Arayıp görüşebilirsiniz. Ama önemle altını çizerek söylüyorum.Araçlardan kaynaklı yağlarınızı ayrı depolamanız taktirde
Arkadaşımızın ikna olması için yaptığım telefon görüşmesi ektedir.