@Ceren Saydam Denetim geçirmedik ama il çevreyle durumun bu şekilde olduğunu çok kez konuştum. Onlarda herşeyin farkındalar bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar. Hatta 2016 öncesinde aylık bildirimden sonra faturaları il çevreye verirken cari bilgilerin üzerini kapatıp o şekilde veriyordum bir sıkıntı yaşamadım.
yenilerde de bir karar alınmış, sistem yenilenmeden önce borcum farklı görünüyordu şimdi farklı görünüyor, ilgililere sorduğumda 2016 yılında alınan mahkeme kararına istinaden diyorlar
Merhaba Arkadaşlar, ambalaj gdt tesisimiz bulunmakta olup, Ek 8 b ve c bildirimlerini yaparken stok bölümüne ürün stoğu mu girilmeli, yoksa tesise kabul edilen atıkların geri dönüştürülmeyen kısmımı stok olarak girilmeli?
ben gelen atıklarımın hepsini geri dönüşüme sokup ürün stoğumda tutuyorum. atık stoğum 0 oluyor. yoksa dengeyi kurmam sürekli stoğumda ne kadarı atık ne kadarı ürün bilmem mümkün değil. Yanlış yapıyosam beni de düzeltin arkadaşlar.
@Naz Topçu öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. Bende aynı şekilde yapıyorum. Fakat sonuçta o ay hepsini geri dönüştürmeyebilirim. Sistemde bu konuyla ilgili bi karmaşa var.
tabi ama sistemi kusurlarıyla kabul etmek lazım. biz mantıklı olanı yaptıktan sonra müdürlüğün bu konuda sistemi düzeltmeden bize sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
ben hepsinin vergi nosunu giriyorum, hepsinin ticari sicil numarasını bilemeyeceğim için o kısımlarına 1 yazıyorum. yaptığım yanlış mıdır bilmiyorum bende.. benden önce böyle yapılıyordu.