• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık beyani

Arifeee

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Balıkesir üniversitesi
Bir firmanın atık beyanıni kapasite bilgisini yanlış girdim ve beyan onaylandiktan sonra fark ettim bunu nasıl duzeltebilirim

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ArifeeeAtık Yönetim Uygulaması => Yeni Sorun Bildir => Sorun Kaynağı: "Sistem" => Konu: " Sehven Atık Beyanı" => Sorun : Sehven yapılmış atık beyanında düzeltmenin yapılabilmesi için 2024 yılı atık beyanının güncellemeye açılması.." => Dosya: " sorunu gösterir ekran görüntüsü veya il müdürlüğüne yazılmış dilekçenin imzalı halinin yüklenmesi" ... SORUN BİLDİR ile işlemi sistem üzerinden tamamladıktan sonra İl Müdürlüğünü arayıp ilgili birimle telefonla görüşme sağlaman yeterli olacaktır. (Aramanın sebebi işlemin hızlı ilerlemesi için) .

İyi çalışmalar.

Atık beyanı yaparken ambalaj atıklarını bildirme zorunluluğu bulunmakta mi, yoksa sadece tehlikeli atıkları bildirmek yeterli midir?

Önceki cevapları görüntüle…
Anonim (9c1b)Merhaba Üstad,

Atık Yönetimi Yönetmeliği'nin "kapsam" konu başlığını incelediğiniz zaman şu ifade yer almaktadır;

Bu Yönetmelik; Ek-4 atık listesinde verilen atıkları kapsa. Ek-4 listesine baktığınız zaman 15 01 kodlu ambalaj atıklarını içerdiği için proses sonucu oluşan ve lisanslı firmalara verdiğiniz tehlikeli, tehlikesiz ve ambalaj atıklarını sisteme bildirmeniz gerekir.​

Önceki cevapları görüntüle…
Son düzenleme:
Anonim (9c1b)Merhaba,

* Atık yönetimi yönetmeliği;
MADDE 4 : d) Atık: Üreticisi veya fiilen elinde bulunduran gerçek veya tüzel kişi tarafından çevreye atılan veya bırakılan ya da atılması zorunlu olan herhangi bir madde veya materyali,

MADDE 4: ğ) Atık listesi: Ek-4’te verilen listeyi,

Ek-4 atık listesinde ambalaj atıklarının olması sebebiyle, bu tür atıkların yerden sevkiyle ilgili elinizde miktar ve doküman varsa bildirmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Merhaba arkadaşlar atık beyanına karışık belediye atığı beyanı eklemek istediğimde Bursa Büyükşehir Belediyesi D5 tesis numarası 133602 çıkmıyor listede beyanı tamamlayamıyorum ? Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Merhaba atık beyanı yaparken tesis sorumlusundaki ismi nasıl değiştirebilirim, nereden çekiyor acaba