Sn.Arkadaşlar..
Atp1.2 Atıksu Arıtma Tasarım,Keşif,Maliyet ve AutoCAD'e Çizim Programı yeni versiyonu incelemeniz amacı ile PDF ve Tanıtım video Link'i ekte gönderilmiştir.
Bu versiyonda bulunan yenilikler şöyle..
Atp 1.2 versiyon yenilikler:
1. AutoCAD çizim: Tüm ünitelerin plan ve kesit çizimi,Genel yerleşim , P&I Diyagramı ölçekli olarak AutoCAD'e otomatik çizim.
2. Sistem Tercihi Yapabilme :Anasayfada A-Klasik Aktif Çamur Sistemi B-Uzun Havalandırmalı Aktif Çamur Sistemi tercihi yapılabilmekte.
3. Boyutlandırma Tercihi : Ünitelerin boyutlarını program tarafından otomatik olarak ayarlanabildiği gibi , tercihe göre kullanıcının istediği boyutların girilerek hesapların yapılabilmesi Anasayfadan mümkün olmakta.
4. Havalandırma Sistemi Tercihi : Basınçlı Havalandırma BLOWER veya Mekanik Havalandırma AERATÖR Tercihi Anasayfadan yapabilme imkanı.
5. Susuzlaştırma Sistemi Tercihi : Çamur Susuzlaştırma tercihini A-Belt-Filtre ile susuzlaştırma B-Çamur Kurutma Yatakları ile Susuzlaştırma Tercihi Anasayfadan mümkün olmakta.
6. Mekanik Ekipman Fiyatlarını Ayarlama : Bir önceki versiyonda mekanik ekipman fiyatlarına müdahele edilemiyordu.Bu versiyonda tüm mekanik ekipman fiyatlarını A-Bir KATSAYI oranında Artırıp/Eksiltme imkanı B-Her pozun fiyatını münferit olarak değiştirebilme imkanı.
7. Yeni Ekipman Ekleme : Kullanıcının isteğine göre Mekanik-Elektrik-Borulama sayfalarına yeni ekipman ekleme imkanı.
8. Filtre Ekleme : Düşük AKM oranı çıkışı olduğunda (10 <= ) otomatik olarak sistem Kum Filtresi ilavesi yapabilmekte.
9. Yüksek Nufus : şu anda 1.000.000. nüfus oranına kadar hesaplar rahatlıkla yapılabilmekte.
Gördüğünüz gibi Bir Arıtma tesisinin tüm tasarımının ,Keşif ve Malyetlerinin çıkarılarak AutoCAD'de otomatik olarak çizim yaptırmak veya İhalelere hazırlanmak artık çok kolay.Programın ilginizi çekeceğini umarım..
Satış Fiyatı: Programın Tanıtım fiyatı 1000 $ (KDV Dahil) dır.
Not: programın yükleneceği bilgisayarda 2009 AutoCAD yüklü olması gerekmektedir..
Saygılarımla; iyi çalışmalar dilerim..
Hasan GÖRKEY
İnş.Müh.
Tanıtım Video'su altta yer almaktadır ayrıca PDF tanıtım dosyasına ekten ulaşabilirsiniz.
XFZPyZpxrpk
İLETİŞİM
TEL: 0 507 853 20 70
e.mail :
[email protected]