• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bekra kapsamı ve kimyasallar kapsamı ile ilgili.

edaa_3406

Kayıtlı Kullanıcı
Konular
3
Firma
27.07.1991
hazır beton santrali olarak bekra kapsamında mıyız veya kimyasallar kapsamında mıyız bunu nasıl ögrenebilirim ?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
edaa_3406Merhaba,

Hazır beton tesislerinde genellikle mazot tankları bulunmaktadır. Depolanan mazot için toplama kuralı yapmanız gerekir. Kullanılan diğer kimyasal malzemeler ise genellikle bekra kapsamına girmemektedir. Her ihtimale karşı malzeme güvenlik formu ile "Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmeliğin" ekleri ile karşılaştırma yapmak gerekir.​

Olgaç SürmelihindiOlgaç bey sizden rica etsem BEKRA ile ilgili anlayacağımız şekilde biraz bahsedebilir misiniz, yeni çalışmaya başladım ve bununla ilgili işyerimizdeki çalışanlara eğitim vermem istendi yönetmeliği okuyorum ama anlamıyorum çok karışık geliyor. Cevaplarınızı inceledim oldukça bilgilisiniz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim .

Önceki cevapları görüntüle…

Ekli dosyalar

• BEKRA İçin Toplama Kuralı.pdf
    272.1 KB · Görüntüleme: 24
İyi çalışmalar,
Ben,bekra konusunda danışmanlığını yaptığım tesislerin bekra yönetmeliğine girmesi nedeniyle, epeyden çalışma yaptım,telefon numaram XXXXX dür, bu telefona mail'inizi gönderirseniz ,sizlere bekra konusunda yardımcı olabilecek dokümanlar gönderebilirim,Selamlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Son düzenleme: