Çevre görevlisi belgesi

Üyeler Görebilir
Merhabalar. Çevre görevlisi belgesi son başvuru tarihi 11.03 imiş ve dolayısıyla başvuru yapamadım. Fakat çevre mühendisleri için başvuru tarihi yok her zaman yapabilir dedi birkaç arkadaş. Bu bilgi doğru mudur? Teşekkürler

Üyeler Görebilir
Başvuru kısmına vesikalık fotoğraf ve pdf halinde diplomayı ekliyorum. E imza ile gönder diyorum ama ekran dakikalarca öylece kalıyor. Mehmet Gürsoy'a mail attım "güvenlik duvarı olduğu için onay verilmiyor" dedi başka bilgisayardan denedim yine olmadı. İzinleri açmama rağmen yine de başvuruyu yapamadım. 1 aydır uğraşıyorum ve sorunu hala anlayamadın

Üyeler Görebilir
Başka bilgisayarda da deneseniz ilk defa işlem yapıyor gibi e- imza sürücüleri gerekli izinlerin hepsini yapmanız gerekli. 11.03.2020 tarihi diğer meslek gruplarında eğitim alarak çevre görevlisi belgesi alacak kişiler için geçerli olup çevre mühendisleri için başvuru tarihi gibi bir kısıtlama bulunmamakta. İlk defa alacağınız için normal ücreti yatırmanız gerekli. Dosya boyutlarınızı kontrol edin boyutlarıda büyük olabilir.