Danışmalık firmasına yeni firma ekleme

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Danışmanlık firmasında çalışıyorum. izinlisans.cevre.gov.tr adresinde hizmet vereceğimiz yeni tesisi eklemek istiyoruz fakat tesis sistemde görünmüyor. Sebebi ne olabilir acaba. Şimdiden teşekkürler.

Üyeler Görebilir
vergi numarasını doğru yazmanız durumunda gerekli bilgiler maliyden otomatık yuklenır . tesısın kayıtlı oldugu vergı numarasını dogru gırdıgınızden emın olun

Üyeler Görebilir
Çevre bilgi sistemine kayıtlı. İşletme protokol işlemlerine giriyorum oradan tesis işlemleri ibaresine tıklıyorum tesis seç bölümüne tıkladığımda tesis görünmüyor dolayısıyla tesisi ekleyemiyorum.

Üyeler Görebilir
tesis çevre bilgi sisteminde kayıtlı olsa bile uygulama seçiminde "e-izin sisteminde görüntülensin" seçilmediği takdirde online.cevre.gov.tr'de gözükmüyor.

Üyeler Görebilir
Aramızda [email protected] mailini kullanan kişilerle irtibat kurabilen var mı yoksa bu adamlar ulaşılmaz mı bir numara verdiler arıyorum arıyorum cevap veren yok. 0312 410 15 00 başka bir numara bilen varsa çok sevinirim.

Üyeler Görebilir
@leventygn

Uygulama ekleme için de online.cevre.gov.tr'de uygulama ekleme sekmesi olması lazım. oradan ekleyeceğiniz uygulamayı seçip il müdürlüğüne dilekçe ile veriyorsunuz.

Üyeler Görebilir
Firma görünüyor ama tesis görünmüyorsa bunu yapan sistem utansın.

tesis olarak eklenmemiştir. buda önemli değil. tesisi Çevrimiçi çevre izinlerinden görüntülesin yap. Tabi şifresini biliyorsan::D